Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Πιο συγκεκριμένα, ο εντοπισμός τους πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, όπου η 30χρονη επέδειξε, πλαστά διαβατήρια των Βουλγαρικών Αρχών.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, προορισμός της 30χρονης και των δύο ανήλικων παιδιών της, ήταν το Μιλάνο και για την διευκόλυνση τους, ο 30χρονος διακινητής, πραγματοποίησε σειρά προπαρασκευαστών ενεργειών, προκειμένου να πετύχει την παράνομη έξοδο τους από την χώρα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της διευκόλυνσης εξόδου από τη χώρα μη νόμιμων αλλοδαπών καθώς και της κατοχής και χρήσης πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Οι  συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς.

Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Λευκάδα

Κατασχέθηκαν ποσότητες κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Λευκάδα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, τέσσερις ημεδαποί, σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση χθες (01-08-2016) κατά την  διάρκεια αιφνιδιαστικής αστυνομικής έρευνας στην οικία 40χρονου ημεδαπού, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), σε συσκευασίες, συνολικού βάρους (32,6) γραμμαρίων περίπου.

Οι άλλες δύο περιπτώσεις αφορούσαν τον εντοπισμό, δύο 26χρονων την Κυριακή (31-07-2016) και ενός 19χρονου την Πέμπτη (28-07-2016), στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν, αντίστοιχα, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Συνελήφθη αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα

Κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους (245) γραμμαρίων, το  συνολικό χρηματικό ποσό των (1.970) ευρώ καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας

Συνελήφθη χθες (01-08-2016) στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ο 24χρονος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης και στην κατοχή του καθώς και  σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•           ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (245) γραμμαρίων περίπου

•           το συνολικό χρηματικό ποσό των (1.970) ευρώ

•           μία ζυγαριά ακριβείας καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο

Ο 24χρονος, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του,  οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 2.8.2016