44 ρώσοι σκοτώθηκαν από πτώση Boeing 737-800 στο Rostov-sur-le-Don. 62 τα θύματα. Κύπριος ο πιλότος.

έδαφος και συνετρίβη σε κομμάτια γράφει η επιτροπή έρευνας το δημόσιο όργανο που είναι επιφορτισμένο για τέτοιους είδους καταστροφές στη Ρωσία στο site του στο internet. Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά δεδομένα υπάρχαν 55 επιβάτες και 7μελές πλήρωμα.Είναι όλοι νεκροί. »Les services durgence parcourent la piste datterrissage remplie de débris après l‘écrasement dun avion de Flydubai en Russie.

Το αεροπλάνο της εταιρείας Flydubai επιχείρησε μια πρώτη προσπάθεια προσγείωσης που εγκαταλείφθηκε στην πορεία πριν να συντριβεί κατά την β προσπάθεια.Το ένα φτερό άγγιξε το έδαφος κατά την β απόπειρα προσγείωσης και έπειτα το αεροσκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες ανέφερε ο υπ.των εκτάκτων αναγκών του Rostov.

Το αεροπλάνο συνετρίβη εντός της περιμέτρου του αεροδρομίου πέρίπου στα 250 m πριν την αρχή της πίστας προσγείωσης.Εικόνες από κάμερες επιτήρησης που διε΄δωσε η ρωσική τηλεόραση δείχνουν μια μεγάλη έκρηξη στο επίπεδο του εδάφους με φλόγες ως τον ουρανό.Οι ρώσοι ερευνητές θεωρούν ότι από τεχνική δυσλειτουργία ή ανθρώπινο λάθος σύμφωνα με την επιτροπή διερεύνησης.6 μέλη του πληρώματος δεν ήταν ρώσοι.

To πλήρωμα το αποτελούσαν 2 Ισπανοί,1 ρώσος ,1 κύπριος,1κολομβιανός ,ένας από το Κιργκιζιστάνκαι ένας από Σευχέλελς διευκρίνισε η Flydubai..Εντοπίστηκε το 1 μαύρο κουτί αναζητείται το δεύτερο.

REUTERS, RT https://www.youtube.com/watch?v=MNmGinnqU5U

dimpenews.com

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 19.3.2016