Κροκόδειλοι … Κεφαλλονίτικοι (!) στην Κασσάνδρου στη Θεσσαλονίκη

Το όνομα του Μαγέρικου οφείλεται στην καταγωγή του Σπύρου απ΄το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς, όπως και οι συστάσεις που δεσπόζουν στη βιτρίνα του εστιατορίου και πλάσάρουν τον κροκόδειλο ως τοπικό παραδοσιακό προϊόν της Κεφαλονιάς. Προσωπικό αστείο του γεννημένου και μεγαλωμένου στη Θεσσαλονίκη ιδιοκτήτη. Όσο για το κρέας του κροκόδειλου; Αν δοκιμάσει κάποιος κροκόδειλο ψητό, δύσκολα θα σας προκαλέσει αποστροφή αφού το κρέας του είναι και νόστιμο και υγιεινό, όπως διατείνονται οι σεφ ανά τον κόσμο και σε γεύση θυμίζει κάτι ανάμεσα σε φιλέτο κοτόπουλου και μπακαλιάρου. Για να μη σας πω ότι έχει λιγότερες θερμίδες και από το κοτόπουλο.

Aν πάλι είστε λάτρεις της μεσογειακής κουζίνας και μόνο, ένα πλήθος μαγειρευτών φαγητών -αλά μαμά- σας περιμένουν σε πολύ καλές τιμές και σε πλουσιοπάροχες μερίδες. Και ένα γλυκάκι πάντα κέρασμα.

*Κασσάνδρου 109, τηλ. 23102170022310217002. Ώρες λειτουργίας: 11:00-19:00, Κυριακή κλειστά εκτός εορτών.

Κύα Τζίμου

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 12.1.2016, Β. Λορεντζάτος