//

Ορισμός νέας προθεσμίας για την χορήγηση στεγαστικής συνδρομής από τις πλημμύρες Ιανού του 2020 και των σεισμών του 2014

Με απόφαση του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστου Τριαντόπουλου παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων χορήγησης στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια που επλήγησαν από τον σεισμό της 26ης Ιανουαρίου 2014 για χορήγηση έγκρισης και δόσεων στεγαστικής συνδρομής για ανακατασκευή, αυτοστέγαση ή αποπεράτωση κτιρίου με καταληκτική ημερομηνία την 31η Δεκεμβρίου 2024.

Επιπλέον, με προηγούμενη απόφαση παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων χορήγησης στεγαστικής συνδρομής από τους ιδιοκτήτες κτιρίων που επλήγησαν από τις πλημμύρες της 17ης έως και της 20ης Σεπτεμβρίου του 2020 έως 31 Δεκεμβρίου 2024.

Ευχαριστώ τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, για την έμπρακτη στήριξή του στους σεισμοπαθείς και πλημμυροπαθείς συμπολίτες μου στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Η επικείμενη επίσκεψη του στην Κεφαλονιά το επόμενο διάστημα επιβεβαιώνει την συνεχή συνεργασία μας και την ανταπόκρισή του στα ζητήματα φυσικών καταστροφών που ανακύπτουν.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 10/8/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA