Χορωδία και μαντολινάτα Αργοστολίου: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα LEADER

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και συνέπεια το πρόγραμμα LEADER του συλλόγου μας , όπως αυτό είχε εγκριθεί από το Δίκτυο Συνεργασίας Κεφαλονιάς και Ιθάκης . Στην διάρκεια αυτών των 3 χρόνων έγινε απορρόφηση ολόκληρου του ποσού που είχαμε ζητήσει και είχε εγκριθεί , με απόλυτη συνέπεια .

Με αυτό το πρόγραμμα ο σύλλογος απέκτησε , και πλέον αποτελούν περιουσία του , τα εξής :

•           Κοστούμια και φορέματα για όλα τα Τμήματα

•           Μουσικά όργανα ( μαντολίνα , κιθάρες , μαντόλες και πιάνο )

•           Ηχητική – ενισχυτική  εγκατάσταση για μικρές συναυλίες

•           Καθίσματα αίθουσας και καλοκαιρινών εκδηλώσεων

•           Αναλόγια και υποπόδια

•           Φορητό Η/Υ και προτζέκτορα

•           Ηχογράφηση και παραγωγή νέου δίσκου με Κεφαλονίτικα τραγούδια .

Θεωρούμε ότι η επιλογή και η αποφασιστικότητα να ενταχτούμε σε ένα τόσο μεγάλο , για τις δυνατότητές μας , πρόγραμμα , ήταν σωστή και την ολοκληρώσαμε με απόλυτη επιτυχία , παρά τις δυσκολίες που είχαμε , λόγω των μέτρων της Πανδημίας , και σίγουρα θα έχει πολύ μεγάλο όφελος για τον σύλλογο και την μελλοντική του πορεία .

Με αυτή την ολοκλήρωση του προγράμματος είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε :

Το Δίκτυο Συνεργασίας Κεφαλονιάς και Ιθάκης για την αποδοχή και έγκριση της πρότασής μας στο πρόγραμμα.

Τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες του Δικτύου , για την καθοδήγηση , τις συμβουλές και την στήριξη στην …ερασιτεχνική μας προσπάθεια υλοποίησης του απαιτητικού αυτού προγράμματος.

Και τέλος το μέλος του ΔΣ. του συλλόγου μας , κα. Βίκη Φωκά , για την τεχνική διαδικτυακή λειτουργία της υλοποίησης του προγράμματος .

Πιστεύουμε ότι τέτοιες προσπάθειες μπορούν , ίσως και μοναδικά , να βοηθήσουν τους ερασιτεχνικούς συλλόγους να υλοποιήσουν τα προγράμματα και τις δράσεις τους .

Βάζουμε στην διάθεση των φίλων από άλλους συλλόγους την εμπειρία μας από αυτή την δράση , για υλοποίηση δικών τους προγραμμάτων .

Το ΔΣ.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 18/12/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA