ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΕΛΑΓΙΑΣ

Δημοπρατήθηκε την Παρασκευή 08 Ιουλίου 2022 το Αγκυροβόλιο της Αγίας Πελαγίας Κοινότητας Σβορωνάτων στην  Δ.Ε. Λειβαθούς

Το Τουριστικό Αγκυροβόλιο ¨Αγίας Πελαγίας¨ έχει κατασκευαστεί την περίοδο 2003-2010 και μέχρι σήμερα δεν έχει λειτουργήσει.

Ο  Δήμος Αργοστολίου, σε συνέχεια της υπ΄ αριθμ.   41/15-02-2021 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, και  αφού προηγήθηκε όλη η προβλεπόμενη διαδικασία δημοπράτησε το Αγκυροβόλιο  με ανάδοχο  ιδιωτική εταιρεία η οποία ανέλαβε τη λειτουργία του,  έναντι ετήσιου τιμήματος 30.500 ευρώ,  μέχρι το 2036.

Η Εταιρεία υποχρεούται στην αποπεράτωση των υπολειπόμενων εργασιών – σύμφωνα με το υφιστάμενο Σχέδιο Ανάπλασης- καθώς και στην αποκατάσταση ζημιών που έχουν, μετά τόσα χρόνια, προκληθεί.

Μία ακόμη υπόσχεση της Δημοτικής Αρχής δρομολογήθηκε, μία ακόμη εκκρεμότητα πλέον της δεκαετίας επουλώνεται και αποκαθίσταται η λειτουργικότητα, χρηστικότητα και αξιοποίηση ενός εμβληματικού για την περιοχή της Λειβαθούς έργου αλλά και για την Ανάπτυξη του Θαλάσσιου Τουρισμού στο Δήμο μας. 

                                        Από το Γραφείο Δημάρχου

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,12/7/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA