11 Σεπτεμβρίου 2001: Η ημέρα που άνοιξαν οι πύλες της Κόλασης –Πανηγύρι για τον ερχομό της Σαρία

Όμως η 11η Σεπτεμβρίου δεν ήταν η μοναδική μαζική δολοφονία που διαπράττεται από Μουσουλμάνους. Επί 1400 χρόνια, χωρίς καμία διακοπή, οι Μουσουλμάνοι επιτίθενται και τρομοκρατούν ανθρώπους σχεδόν σε κάθε γωνιά της γης.

Η Αμερική και η Δύση κατηγορούνται συνεχώς για τρομοκρατία στη Μέση Ανατολή. Όμως η ισλαμιστική τρομοκρατία είναι διαχρονική και δεν τελειώνει ποτέ. Είναι αναπόσπαστο μέρος του Ισλάμ. Αν οι μουσουλμάνοι δεν τρομοκρατούν κάποιον, τότε δεν είναι όσο «πιστοί» και «αφιερωμένοι» προβλέπει το Κοράνι και θέλει ο Αλλάχ.

Αν και είναι εν μέρει αλήθεια ότι οι ατελείωτες παρεμβάσεις της Δύσης αποτελούν σοβαρό πρόβλημα και δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερο χάος στη Μέση Ανατολή, στην πραγματικότητα πίσω από όλα τα προβλήματα κρύβονται οι ίδιοι οι Άραβες.

Την ώρα που δήθεν κατηγορούν τη Δύση, η Σαουδική Αραβία, σε κάποιο βαθμό το Κουβέιτ και πολύ περισσότερο το Κατάρ έχουν συμφωνήσει με τις ξένες δυνάμεις και έχουν χρηματοδοτήσει τις επιθέσεις τους σε χώρες όπως η Λιβύη, το Ιράκ και η Τυνησία, για να «χτυπήσουν» τους δικούς τους εχθρούς.

Προπαγανδίζουν εναντίον όσων θέλουν να βλάψουν, λέγοντας ότι δήθεν απειλούν τη δημοκρατία, για να προσελκύσουν τους ανόητους φιλελεύθερους της Δύσης.

Ωστόσο, οι μουσουλμάνοι δεν έχουν την ίδια αντίληψη για τη δημοκρατία. Για τους μουσουλμάνους πραγματική δημοκρατία σημαίνει εφαρμογή του νόμου της Σαρίας!

Δείτε τα βίντεο από τους πανηγυρισμούς των «δημοκρατικών» μουσουλμάνων για την 11η Σεπτεμβρίου:

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 11.9.2014, Β., Λορεντζάτος