Ο «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ(ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ)» ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ

4]Την κα ΑΝΤΩΝΙΑ ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ-1- καρέκλα

5]Την κα ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΠΑΛΛΑ -2-καρέκλες

6]Την κα ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ-1- καρέκλα

7]Την κα ΜΑΤΙΝΑ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΥ-1- καρέκλα

8]Την κα ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΕΤΡΑΤΟΥ-1- καρέκλα

9]Τον κ.ΣΠΥΡΟ ΧΟΥΡΜΟΥΖΗ-1- καρέκλα

10]Τον κ.ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΝΑΔΗ –Ζαχαροπλαστείο PREMIER-1- καρέκλα

11]Την κα ΣΤΑΜΩ ΜΑΝΩΛΑΤΟΥ-Ταξιδιωτικό Γραφείο AVALON TRAVEL-1- καρέκλα

12]Aνώνυμη κυρία-1- καρέκλα

13]Ανώνυμη κυρία-1- καρέκλα ,

άμεσα αγόρασε 40 καρέκλες-πολυθρόνες  που τοποθέτησε 25 στην παθολογική κλινική και 15 στην ορθοπεδική –χειρουργική κλινική συνολικής αξίας 1392 €,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ

Την κα ΚΙΚΗ ΜΑΖΑΡΑΚΗ- Προισταμένη Τμήματος Επιστασίας του Νοσοκομείου Αργοστολίου για την πολυήμερη, υπερωριακή και κοπιώδη υπεραπασχόλησή της και τον άψογο συντονισμό των συνεργείων για την συγκέντρωση του scrap και την μεταφορά του και την αμέριστη βοήθειά της ως την τοποθέτηση των καθισμάτων στα τμήματα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ

Τον κ.ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΜΑΡΙΩΤΗ-Πρόεδρο του Συλλόγου Υδραυλικών Κεφ/νίας για την κατάθεση της ιδέας ανακύκλωσης των παλιοσίδερων του νοσοκομείου με σκοπό την κάλυψη άμεσων αναγκών ασθενών και συνοδών. Ο Σύλλογος Υδραυλικών με το προιόν ανακύκλωσης μετάλλων που συγκέντρωσε, έχει ήδη αγοράσει και χορηγήσει στην εταιρία μία κλίνη που είναι τοποθετημένη στην παθολογική κλινική.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ

Την κα ΣΤΑΜΩ ΜΑΝΩΛΑΤΟΥ-Ταξιδιωτικό Γραφείο AVALON TRAVEL για την δωρεάν χορηγία  μίας ημερήσιας εκδρομής με λεωφορείο, 50 παιδιών την οποία η εταιρία διέθεσε τον Μάιο  στο κατηχητικό σχολείου Πόρου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 31.8.2014