Ευχαριστίες της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Παν/μιου Αθηνών, Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία»

H δράση των ειδικών της ομάδας είναι όχι μόνο ερευνητική, αλλά και παρεμβατική, καθώς είναι σημαντικό, όπως φροντίζουμε για την καλύτερη δυνατή θωράκιση των κτιρίων, έτσι και ακόμα περισσότερο είναι ανάγκη να φροντίσουμε για την ψυχική θωράκιση του ανθρώπινου δυναμικού και ιδιαίτερα των παιδιών του νησιού μας.

Το τριήμερο 12-14.05.2014 πραγματοποιήθηκε, με έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, μελέτη των ψυχοκοινωνικών αναγκών μαθητών-γονέων-εκπαιδευτικών, από τον κ. Κολαΐτη και τους συνεργάτες του κ.κ. Γ. Σύρο, παιδοψυχίατρο-υποψήφιο δρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Βασ. Μουλλά, ψυχολόγο-δρ Πανεπιστημίου Aθηνών, Βασ. Ντρέ, ψυχιατρική νοσηλεύτρια–επισκέπτρια υγείας-υποψήφια δρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Καλ. Τριανταφύλλου, ψυχολόγο-δρ Πανεπιστημίου Manchester, Ιγν. Φαρμακοπούλου, κοινωνική λειτουργό-δρ Πανεπιστημίου Edinburgh, Παν. Παπανικολοπούλου, ψυχολόγο-εξειδικευμένη στη θεραπεία EMDR (ΤΑCT Hellas) και  Βασ. Λεβεντάκου, στατιστικό-MSc Πανεπιστημίου Southern California-υποψήφια δρ Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο κ. Κολαΐτης και οι συνεργάτες του θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τους μαθητές και τους γονείς τους, καθώς και τους εκπαιδευτικούς Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης για την εντυπωσιακά υψηλή συμμετοχή τους σ’ αυτή την πρώτη φάση της μελέτης.

Επιπλέον, επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους για τη φιλοξενία και τη συμπαράσταση στο έργο τους, προς τη Διοίκηση των ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και προσωπικά τον πρόεδρο καθηγητή κ. Ναπ. Μαραβέγια, καθώς και τον προϊστάμενο του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, επικ. καθηγητή κ. Αγ. Κονιδάρη.

Επιπλέον ευχαριστίες απευθύνονται στο Δήμο Κεφαλονιάς (και ειδικά στο δήμαρχο κ. Αλ. Παρίση), στο ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς (και ειδικά στους κ.κ. Κων. Κακουράτο και Διον. Φραγκισκάτο), στον κ. Αθαν. Μουΐκη, καθώς και στους κ.κ. Χρ. Καμπανό, Βασ. και Ηλ. Καλαφάτη, Ανδρ. Λαζαράτο, Νικ. Λούκα και Γερ. Σκλαβουνάκη για την πολύτιμη διευκόλυνση που τους παρείχαν.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 17.5.2014