Αστυνομικά ΝΕΑ ΠΙΝ

Ο 60χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Κέρκυρας. 

Συνελήφθησαν δέκα (10) αλλοδαποί στα αεροδρόμια Ζακύνθου και Κεφαλονιάς, που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε Ευρωπαϊκές χώρες

Συνελήφθησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, στα αεροδρόμια της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς, δέκα (10) συνολικά αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων ηλικίας από 23 έως και 40 ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια αστυνομικού- διαβατηριακού ελέγχου εντοπίστηκαν:

•στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, την Τρίτη (24.09.2019), σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, τρείς (3) αλλοδαποί ηλικίας 30, 29 και 26 ετών, την Δευτέρα (23.09.2019), δύο (2) αλλοδαποί 29 και 27 ετών και την Κυριακή (22.09.2019) σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, τρείς αλλοδαποί 26, 34 και 23 ετών οι οποίοι επέδειξαν για να ταξιδέψουν πλαστά ταξιδιωτικά έγραφα, σε πτήσεις με προορισμούς την Ιταλία, την Πολωνία και την Βέλγιο, αντίστοιχα.

•στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, την Δευτέρα (23.09.2019), δύο αλλοδαποί ηλικίας 40 και 39 ετών, κάτοχοι πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, με τα οποία επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κατά περίπτωση, αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή στην Κέρκυρα

Συνελήφθησαν χθες (24-09-2019) στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, ένας 23χρονος ημεδαπός και ένας 20χρονος αλλοδαπός, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης οπλοκατοχής.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, εντοπίστηκε και συνελήφθη κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή Κανάλια Κέρκυρας κατά την οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ηρωίνης, ένα αεροβόλο πιστόλι ρέπλικα και μεταλλικά σφαιρίδια.

Σε μία ακόμη αντίστοιχη περίπτωση παράνομης οπλοκατοχής, συνελήφθη χθες το απόγευμα, στον Αεροδρόμιο Κέρκυρας, ένας 20χρονος αλλοδαπός, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα κατά την διάρκεια αστυνομικού-διαβατηριακού ελέγχου διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία μεταλλική σιδερογροθιά.

Για τις υποθέσεις, προανάκριση πραγματοποίησαν η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας και το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Κέρκυρας, αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους δικογραφίες που σχηματίστηκαν οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 25/9/2019 #ODUSSEIA #ODYSSEIA