Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ & ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Η κατάσταση αυτή, είναι αποτέλεσμα του ότι τα ξενοδοχεία και οι άλλες μεγάλες επιχειρήσεις, ανήκουν στους ξενοδόχους και τους μεγαλοεπιχειρηματίες που προσπαθούν να βγάλουν όσο το δυνατό περισσότερα κέρδη από την εκμετάλλευση των εργαζόμενων. Γι’ αυτό δεν αφήνουν τίποτα όρθιο από τα δικαιώματά τους. Στον κλάδο του τουρισμού – επισιτισμού γενικότερα, δεν εφαρμόζεται ούτε και αυτή η κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπάρχει σήμερα, που αν και δεν καλύπτει τις ανάγκες, παρ’ όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της πάλης του ταξικού κινήματος και δεν είναι προσφορά της κυβέρνησης και των εκμεταλλευτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ και τα άλλα κόμματα μιας χρήσης που παίζουν το ρόλο του στηρίγματος και της εκτόνωσης και μετά σβήνουν ή επιστρέφουν στη μήτρα τους, είναι κόμματα των ξενοδόχων και των μεγαλοεπιχειρηματιών.

Οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες, τα λαϊκά στρώματα των νησιών μας, να αξιοποιήσουν την πείρα τους, να βγάλουν τα απαραίτητα συμπεράσματα για τα οξυμένα προβλήματα και τις αιτίες που τα γεννούν. Με ένα ισχυρό ΚΚΕ θα είναι δυνατός ο λαός μας. Από την επόμενη μέρα των εκλογών, να δώσουμε από καλύτερες θέσεις την μάχη ενάντια στην επίθεση της εργοδοσίας και των κυβερνήσεών της. Το χρειαζόμαστε όλοι μας, για να πάρουμε δύναμη που θα επιστρέφει κάθε μέρα στο λαό. Για να φωτίσουμε επιτέλους το δικό μας, το δρόμο του λαού, με την εξουσία στα δικά του χέρια.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 21/6/2019 #ODUSSEIA