ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ‘Philoxenia 2017’

Την ΠΙΝ εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, ο οποίος πραγματοποίησε συναντήσεις με την αεροπορική Εταιρία ‘Ryanair’, το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων από την Ιταλία της κ. Ελένης Σαρικώστα, με το οποίο ήδη συνεργάζεται η Π.Ι.Ν, καθώς και Tour Orerators από Βαλκανικές Χώρες και Τουρκία, ενώ έδωσε συνέντευξη στο Ρωσικό κανάλι ‘RUTV’.

Υπεύθυνος του περιπτέρου της Π.Ι.Ν ήταν ο κ. Σπύρος Ζαμπέλης Τμηματάρχης Τουρισμού Π.Ε.Λευκάδας, ενώ επίσης παρευρέθηκαν:

Από την Κέρκυρα ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Παιδείας κ. Βασίλης Καββαδίας, ο Πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων κ. Βασίλης Καλούδης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών καταλυμάτων κ. Περικλής Κατσαρός, η υπεύθυνη του Τμήματος Τουρισμού Δήμου Κέρκυρας κα Ρούλα Αργυρού.

Από την Λευκάδα, ο Δήμαρχος κ. Κώστας Δρακονταειδής, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Θανάσης Περδικάρης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ενοικιαζόμενων δωματίων & διαμεριμάτων κ. Διονύσης Γαζής και η υπάλληλος του Γραφείου Τουρισμού του Δήμου Λευκάδας κα Γεωργία Γράψα.

Από την Κεφαλονιά, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος.

Από την Ζάκυνθο, ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ζακύνθου κ. Αντώνης Νικολουδάκης, η κα Τετράδη Χριστίνα Πρόεδρος Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά και οι υπάλληλοι του Δήμου Ζακύνθου Αθηνά Κάρδαρη και Ζούγρα Μαρία, καθώς και πολλοί επαγγελματίες από όλα τα νησιά.

Την Κυριακή 12/11, το μεσημέρι, στο περίπτερο της ΠΙΝ διοργανώθηκε μουσικοχορευτική εκδήλωση, με την συνδρομή του Κερκυραϊκού Συλλόγου της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας τραγούδια και χορούς της Κέρκυρας, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Φωτογραφία: Από αριστερά η τουριστική πράκτορας κ. Νατάσα Κατωπόδη και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ενοικιαζόμενων δωματίων & διαμερισμάτων Λευκάδας κ. Διονύσης Γαζής.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 27/11/2017