ΙΟΝΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

Η ΠΕ Κέρκυρας , ο Δήμος Κέρκυρας η Ιερά Μητρόπολη Κέρκυρας , η EQUAL SOCIETY Παράρτημα Κέρκυρας, Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Ο Σύλλογος Γονέων ΑΜΕΑ Κέρκυρας , η Ένωση Πολυτέκνων Κέρκυρας.

Η ΠΕ Λευκάδας , Ο Δήμος Λευκάδας , ο Δήμος Μεγανησίου η Ιερά Μητρόπολη Λευκάδας & Ιθάκης ,η EQUAL SOCIETY Παράρτημα Λευκάδας , ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λευκάδας.

Η ΠΕ Κεφαλονιάς , το Επαρχείο Ιθάκης , ο Δήμος Κεφαλονιάς , ο Δήμος Ιθάκης ,η Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας , η Ένωση Πολυτέκνων Κεφαλονιάς – Ιθάκης, η Ένωση Τριτέκνων Κεφαλονιάς.

Η ΠΕ Ζακύνθου ο Δήμος Ζακύνθου , ο ΟΔΑΖ , η Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου , ο Σύλλογος ΑΜΕΑ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ , ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Ζακύνθου .ο Σύλλογος Όνειρο του παιδιού ,ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ζακύνθου

Την ευθύνη ανά Περιφερειακή Ενότητα έχουν για την ΠΕ Κέρκυρας ο ΠΣ κ.Σ. Βλαχόπουλος ,για την ΠΕ Λευκάδας η ΠΣ κ. Λ. Κατωπόδη για την ΠΕ Κεφαλονιάς ο ΠΣ κ. Ν.Βαλλιανάτος και για την ΠΕ Ζακύνθου ο ΠΣ κ. Γ. Σιγούρος

Η ενημέρωση των δικαιούχων ωφελούμενων για τον χρόνο και τον τόπο διανομής γίνεται από τους Φορείς Εταίρους της Σύμπραξης οι οποίοι έχουν αναλάβει την διανομή .

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αλέκος Μιχαλάς δήλωσε ότι “Η Περιφέρεια μας συνεχίζει να υλοποιεί το πρόγραμμα της δωρεάν διανομής φρούτων . Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την αντιμετώπισης των προβλημάτων των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων ενεργοποιώντας όλες τις κοινωνικές συμμαχίες στα νησιά του Ιονίου . Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους εταίρους μας στην Ιόνια Συμμαχίας κατά της Φτώχειας , τους ωφελούμενους και όλους τους συνεργάτες που υποστηρίζουν αυτή τη δράση”.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 25/9/2017