//

Όλα έτοιμα για τον μεγάλο φιλανθρωπικό αγώνα Αιμοδότες Α.Ο. Φωκάτων – Μικτή Κεφαλλονιάς

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, την προσεχή Κυριακή 14/5/2023 και ώρα 5 το απόγευμα, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου θα πραγματοποιηθεί μια σπουδαία ποδοσφαιρική εκδήλωση.

Πρόκειται για τον φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ της ομάδας των αιμοδοτών του Α.Ο. Φωκάτων και της Μικτής Κεφαλλονιάς, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ορφανοτροφείου «Ο Σωτήρ» Κεφαλλονιάς.

Για το σκοπό αυτό θα υπάρχει κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης 3 Euro τα οποία ήδη άρχισαν να διατίθενται.

Ο αγώνας αυτός αποτελεί μια συνδιοργάνωση της τοπικής Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλληνίας & Ιθάκης, του Αθλητικού Ομίλου Α.Ο. Φωκάτων και του Αθλητικού  site Sportsthea.

Καλούμε τον κόσμο της Κεφαλλονιάς και της Ιθάκης να παραβρεθεί στην εκδήλωση και να τιμήσει με την παρουσία του τον αγώνα, στηρίζοντας παράλληλα την προσπάθεια μας, αλλά και τον ιερό σκοπό της!

Προπονητές των δύο ομάδων θα είναι: Από τους αιμοδότες οι κ.κ. Νίκος Κορσιάνος – Μιχάλης Αθηναίος και από την Μικτή Κεφαλλονιάς οι κ.κ. Θόδωρος Βουκελάτος – Δημήτρης Ζησιμάτος.

Εκτός από το καθαρά αγωνιστικό μέρος, θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις και πολλές εκπλήξεις, που σίγουρα αξίζει τον κόπο να παρακολουθήσετε και να χειροκροτήσετε.

Περισσότερα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την Κυριακή το απόγευμα.

Ευχαριστούμε και είμαστε σίγουροι ότι θα τιμήσετε με την παρουσία σας την παραπάνω εκδήλωση, θαυμάζοντας τους αιμοδότες, αλλά και τους ποδοσφαιριστές  του τοπικού ποδοσφαίρου που αποτελούν την Μικτή Κεφαλλονιάς – Ιθάκης.

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Θεμιστοκλής Βαλσαμής Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

Νίκος Φωκάς Α.Ο. Φωκάτα

Νίκος Κορσιάνος Sportsthea

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 8/5/2023 #ODUSSEIA #ODYSSEIA