Αρχές Απριλίου ξεκινούν οι πτήσεις από το εξωτερικό προς το νησί μας

Από το Λονδίνο η πρώτη πτήση θα αφιχθεί στις 2 Απριλίου από την Easyjet ενώ την ίδια ημέρα θα έχουμε και την πρώτη πτήση από το Μιλάνο από τη Ryanair.

Θα ακολουθήσει από το Μπρίστολ η πτήση της Easyjet και από το Βερολίνο της Ryanair(ΝΕΑ ΠΤΗΣΗ) ενώ στις 6 Απριλίου η πτήση της Norwegian Air από το Λονδίνο.

Από τις 20 Απριλίου θα ξεκινήσουν και οι πτήσεις από το Άμστερνταμ και λίγες ημέρες αργότερα θα έχουμε και τις πρώτες πτήσεις από την Πολωνία.

Στα τέλη του μήνα αναμένεται και η πρώτη πτήση της British Airways από το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου και της Easyjet από το Μάντσεστερ.

Μέχρι και το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου θα έχουμε 10 πτήσεις την εβδομάδα  ακριβώς στα ίδια επίπεδα με την αντίστοιχη περσινή περίοδο ωστόσο με διαφορετική κατανομή:

Ενώ στη συνέχεια με την προσθήκη και των υπολοίπων αναμένεται την τελευταία εβδομάδα του μήνα να έχουμε περίπου 20 πτήσεις.

Όπως έχουμε αναφέρει καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα με την προσθήκη και νέων πτήσεων προς το νησί μας αναμένεται περαιτέρω αύξηση των αφίξεων το 2019 ενώ περισσότερα στοιχεία θα σας παρουσιάσουμε σε επόμενο άρθρο μας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,8/3/2019, #ODYSSEIA kefaloniapress