Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

•την Παρασκευή (29-09-2017) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) 24χρονος ημεδαπός για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

•την Πέμπτη (28-09-2017) το βράδυ, από  αστυνομικούς  της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 15χρονος υπήκοος Αλβανίας για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Σε μία ακόμη περίπτωση, συνελήφθη στη Λευκάδα, την Παρασκευή (29-09-2017) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, 34χρονη ημεδαπή στην κατοχή της οποίας βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη (20,7) γραμμαρίων.

Τέλος,  στη Ζάκυνθο συνελήφθησαν σήμερα (30-09-2017):

•τις πρώτες πρωινές ώρες, στην περιοχή του Λαγανά, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), δύο 18χρονοι υπήκοοι Ισραήλ, για κατοχή αυτοσχέδιων τσιγάρων κάνναβης και μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης και

•το πρωί στην πόλη της Ζακύνθου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 20χρονος ημεδαπός, επίσης για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Οι οχτώ (8) συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθησαν τρείς ημεδαποί, σε  αντίστοιχες περιπτώσεις, για πώληση  απομιμητικών προϊόντων, στην  Κέρκυρα

Κατασχέθηκαν συνολικά (778) προϊόντα

Συνελήφθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις, δύο γυναίκες 22 και 36 ετών καθώς και ένας 43χρονος, για πώληση απομιμητικών προϊόντων.

Ειδικότερα, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς, με τη συνδρομή  εξουσιοδοτημένου πραγματογνώμονα των δικαιούχων εταιριών, διαπιστώθηκε

•την Πέμπτη (28-09-2017) σε κατάστημα στην περιοχή του Ύψου, στο οποίο ήταν προσωρινά υπεύθυνη η 22χρονη, η διάθεση (376) συνολικά απομιμητικών προϊόντων (μπλουζάκια, παπούτσια, κα.) και

•την Παρασκευή (29-09-2017) σε δύο διαφορετικά καταστήματα στην πόλη της Κέρκυρας, ιδιοκτησίας -αντίστοιχα- της 36χρονης και του 43χρονου, η διάθεση (160) και (242) απομιμητικών προϊόντων (ζώνες, υποδήματα)

Σε βάρος τους σχηματίσθηκαν αντίστοιχες δικογραφίες, για τα αδικήματα της  πλαστογραφίας και απάτης, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας  «περί Αθέμιτου Ανταγωνισμού, περί Σημάτων και περί Τελωνιακού Κώδικα».

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν θα διαβιβαστούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ τα προϊόντα κατασχέθηκαν.

Εστάλησαν στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 30/9/2017