Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

την Αθήνα στην Κεφαλονιά και στην συνέχεια την προώθηση τους, μέσω του αεροδρομίου της Κεφαλονιάς στην Ιταλία.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε, από το  Τμήμα  Ασφαλείας Αργοστολίου, δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της διευκόλυνσης εξόδου από τη χώρα μη νόμιμων αλλοδαπών και της κατοχής και χρήσης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς.

Συνελήφθησαν έξι (6) αλλοδαποί στα αεροδρόμια  Κεφαλλονιάς και  Κέρκυρας, που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε Ευρωπαϊκές χώρες

Συνελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα, στα αεροδρόμια της Κεφαλονιάς και της Κέρκυρας, έξι (6) συνολικά αλλοδαποί υπήκοοι Ιράν, Συρίας και Αφγανιστάν, ηλικίας από 17 έως 53 ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Ειδικότερα, στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, χθες την Τρίτη (6-09-2017) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, τρείς (3) υπήκοοι Ιράν ηλικίας 17,26 και 35ετών, ενώ την Κυριακή (03-09-2017) πρωινές ώρες, δυο υπήκοοι Συρίας ηλικίας 25 και 36ετων οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Επιπλέον, στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, την Δευτέρα (4-9-2017), το πρωί,  αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα,  διαπίστωσαν  ότι  ένας 53χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, ήταν κάτοχος πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, ο οποίος επιχείρησε να επιβιβαστεί παράνομα σε πτήση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην -κατά τόπο- αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος υπηκόου Ιράν, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και ενός μαχαιριού

Δικογραφία σχηματίστηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, σε βάρος 36χρονου υπηκόου Ιράν, έγκλειστου στο Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας, για κατοχή ηρωίνης και ενός μαχαιριού.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια έρευνας στο κελί του 36χρονου, που έγινε, χθες (05-09-2017) το μεσημέρι, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους του καταστήματος κράτησης, με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκε και κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους (18,3) γραμμαρίων καθώς και ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι.

Ο 36χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 6/9/2017,