Για αδικήματα στη Ζάκυνθο και νεώτερα για την δολοφονία του Αμερικανού

Συνελήφθησαν, στην Ζάκυνθο το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, τέσσερις (4) ημεδαποί και πέντε (5) αλλοδαποί, από 19 έως 61 ετών, σε διαφορετικές περιπτώσεις για αδικήματα που αφορούσαν την παράνομη οπλοκατοχή, κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών καθώς και άσκησης παράνομου εμπορίου και άλλα αδικήματα.

Συγκεκριμένα οι υποθέσεις αφορούσαν :

•την σύλληψη σε διαφορετικές περιπτώσεις 61χρονου ημεδαπού και 32χρονου υπηκόου Μ. Βρετανίας για παράνομη οπλοκατοχή. Κατά περίπτωση κατασχέθηκαν κυνηγετικά όπλα χωρίς άδεια και μεταλλικό γκλομπ

•την σύλληψη 32χρονου ημεδαπού και δύο ακόμη υπηκόων Μ. Βρετανίας 20 και 19 ετών για κατοχή μικροποσοτήτων κάνναβης

•την σύλληψη, σε διαφορετικές περιπτώσεις δύο ημεδαπών  53 και 30 ετών και ενός υπηκόου Αλβανίας 38 ετών,  προσωρινά υπευθύνων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά περίπτωση για παράνομη πώληση συσκευασιών που περιείχαν αέριο γέλιου (laughing gas), καθώς και ηχορύπανση. Κατασχέθηκαν συνολικά (6.205) αμπούλες και άλλες συσκευασίες.

•την σύλληψη 40χρονου υπηκόου Ρουμανίας για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου

Ενημέρωση σχετικά με τον θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου Αμερικανού

Σε συνέχεια της ενημέρωσης που αφορά τον θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου υπηκόου ΗΠΑ, στην Ζάκυνθο οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στον ανακριτή Ζακύνθου, πέντε (5) απο τους κατηγορούμενους. Πρόκειται για τον 34χρονο ημεδαπό, τον 32χρονο Βρετανό υπήκοο Σερβικής καταγωγής καθως και τριών ακομη υπηκόων ΣερβΊας, δυο 18χρονων και ενός 21χρονου, οι οποίοι σύμφωνα με σχετική διάταξη τού ανακριτή προφυλακίστηκαν.

Eστάλησαν στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 12/7/2017