Aστυνομικά ΝΕΑ ΠΙΝ

•ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους (33,4) γραμμαρίων

•(27) δισκία απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων

•1 ζυγαριά ακριβείας

Επιπλέον, σήμερα (06-07-2017) το πρωί στην Κέρκυρα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, δυο 33χρονοι ημεδαποί, για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρα

Συνελήφθη αλλοδαπός στην Κέρκυρα για κλοπές κατ’ εξακολούθηση

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις κατά τις οποίες είχαν αφαιρεθεί χρήματα και άλλα αντικείμενα

Συνελήφθη την Τετάρτη (05-07-2017) το μεσημέρι, στην περιοχή του Κάβου Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκίμμης, ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας για το αδίκημα των κλοπών κατ εξακολούθηση.

Αναλυτικότερα, ο 26χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, καθώς όπως διαπιστώθηκε είχε αναπτύξει, πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, συστηματική δράση στην παραβίαση τριών (3) δωματίων ξενοδοχειακού συγκροτήματος και ενός ακόμη ιδιωτικού κέντρου υγείας, με λεία χρήματα και άλλα αντικείμενα.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αντικειμένων που είχαν αφαιρεθεί καθώς και το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 26χρονου θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθησαν κατά την διάρκεια αστυνομικών ελέγχων (7) άτομα, στην Ζάκυνθο για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, στην Ζάκυνθο το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, τέσσερις (4) ημεδαποί και τρείς (3) αλλοδαποί, από 18 έως 46 ετών, σε διαφορετικές περιπτώσεις για αδικήματα που αφορούσαν την άσκηση παράνομου υπαίθριου εμπορίου, ηχορύπανσης και άγρας πελατών.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν σήμερα (06.07.2017) τις πρωινές ώρες, ένας 27χρονος υπήκοος Μ. Βρετανίας, υπεύθυνος λειτουργίας κέντρου διασκέδασης, στην περιοχή του Λαγανά για ηχορύπανση και ένας ακόμη 40χρονος υπήκοος Αλβανίας χθες (05.07.2017) το βράδυ, στην περιοχή Τσιλιβί, για άγρα πελατών.

Επιπλέον χθες το απόγευμα συνελήφθησαν σε διάφορα σημεία του νησιού τέσσερις (4) ημεδαποί από 18 έως 46 ετών και ένας 36χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για άσκηση παράνομου υπαίθριου εμπορίου

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 6/7/2017