Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Σε μία ακόμη αντίστοιχη περίπτωση την Κυριακή (04-06-2017) το πρωί στην περιοχή του Κάβου στην Κέρκυρα, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Κέρκυρας,  δυο ημεδαποί ηλικίας 30 και 34 ετών, να έχουν στην κατοχή τους μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης.

Τέλος, την Κυριακή (04-06-2017) το απόγευμα στον Λαγανά Ζακύνθου, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, ένας 39χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος επίσης είχε στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών   Κέρκυρας και Ζακύνθου αντίστοιχα.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής  στην Κέρκυρα

Εξιχνιάστηκε  από το Αστυνομικό Τμήμα Εσπεριών σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, υπόθεση διάρρηξης σε τουριστική επιχείρηση, στην βόρεια Κέρκυρα, για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 57χρονου ημεδαπού.

Ο 57χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, αφού προηγουμένως είχε ταυτοποιηθεί η δράση  στην παραβίαση της  τουριστικής επιχείρησης, την Δευτέρα (05-06-2017) το μεσημέρι, από την οποία αφαίρεσε  χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 6/6/2017