Aστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθησαν έξι άτομα, σε αντίστοιχες περιπτώσεις στην Ζάκυνθο, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν χθες την (25-05-2017) στην Ζάκυνθο, κατά την διάρκεια εντατικών αστυνομικών ελέγχων τέσσερις υπήκοοι Μ. Βρετανίας  30,32,28,40 ετών καθώς και δύο ημεδαποί 26 και 28 ετών, για κατοχή μικροποσοτήτων κάνναβης.

Ειδικότερα, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από  αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, συνελήφθησαν στην περιοχή του Λαγανά, οι τέσσερεις (4) υπήκοοι Μ. Βρετανίας και ο 28χρονος  ημεδαπός, για κατοχή μικροποσοτήτων κάνναβης.

Σε μία ακόμη αντίστοιχη περίπτωση, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, στην πόλη της Ζακύνθου συνελήφθη ένας  ακόμη 26χρονος ημεδαπός για το ίδιο αδίκημα.

Οι έξι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών   Ζακύνθου.

Συνελήφθησαν δυο άτομα, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος

Συνελήφθησαν, χθες (25.05.2017) το πρωί στην Κέρκυρα , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, κατά την διάρκεια στοχευμένων ελέγχων, δυο (2) άτομα, ηλικίας 43 και 32 ετών για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Ειδικότερα, οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ και όπως διαπιστώθηκε οι δυο συλληφθέντες (43 και 32 ετών),  είχαν προβεί σε παράνομη σύνδεση, μέσω αυτοσχέδιας κατασκευής, προκειμένου να προμηθεύονται παράνομα ηλεκτρικό ρεύμα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 26/5/2017