«Κόκκινος» συναγερμός στην ΕΛ. ΑΣ.: Φόβοι ότι υπάρχει και άλλος παγιδευμένος φάκελος

Έλεγχοι παντού

Οι Αρχές ανησυχούν ότι δεν πρόκειται για τον μοναδικό παγιδευμένο φάκελο! Έλεγχοι γίνονται σε υπουργεία, δημόσιες υπηρεσίες, οικονομικές επιχειρήσεις, τραπεζικά ιδρύματα προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχει περάσει και άλλο τρομοδέμα από τα συστήματα ελέγχου εκρηκτικών των ΕΛ.ΤΑ και εταιρειών κούριερ. Μια διαδικασία χρονοβόρα καθώς από εξονυχιστικούς ελέγχους θα περάσουν όλοι οι φάκελοι που έχουν ταχυδρομηθεί τα τελευταία 24ωρα.

Σταθερή και χωρίς να εμπνέει ανησυχία είναι η κατάσταση του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, μετά την τρομοκρατική επίθεση της οποίας έγινε στόχος, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, στο οποίο και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν, ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος έφερε αρκετά επιφανειακά τραύματα, στον θώρακα, την κοιλιά και τους μηρούς, υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο και κρίθηκε σκόπιμο να υποβληθεί σε χειρουργικό καθαρισμό τραύματος της πρόσθιας επιφάνειας του δεξιού μηρού.

Φωτογραφία: Μάκης Συνοδινός

ΠΗγή: Tribune, Σκάι