Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Επιπλέον, κατά τους ελέγχους στον τομέα της πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων βεβαιώθηκαν συνολικά ενενήντα πέντε (95) παραβάσεις και αφορούσαν την υπερβολική ταχύτητα, μέθη, αντικανονικό προσπέρασμα και άλλα.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Εξαρθρώθηκε συμμορία διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα

Κατασχέθηκαν περισσότερο από 1,5 κιλό ακατέργαστης κάνναβης, μία μοτοσυκλέτα και ένα κυνηγετικό όπλο

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, συμμορία η οποία δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης στην Κέρκυρα.

Η αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (07-04-2017), είχε σαν αποτέλεσμα να συλληφθούν τρία μέλη της συμμορίας, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας και δύο ημεδαποί 29 και 28 ετών, για τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Συγκατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση είναι δύο ακόμη άτομα, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 19χρονος ημεδαπός, οι οποίοι αναζητούνται.

Από την ανάλυση της μεθοδολογίας που ακολουθούσαν, διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος υπήκοος Αλβανίας προμήθευε με ακατέργαστη κάνναβης τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας, τα οποία στην συνέχεια την προωθούσαν  σε χρήστες.

Κατά τη διάρκεια των διαδοχικών ερευνών, στις οποίες συμμετείχε και αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

•Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â  ακατέργαστη κάνναβη βάρους (1.602) γραμμαρίων

•Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â  ένα κυνηγετικό όπλο

•Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â  μία μοτοσυκλέτα και

•Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â  δύο κινητά τηλέφωνα

Την προανάκριση και τις έρευνες πραγματοποίησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 10/4/2017