Aστυνομικά ΝΕΑ ΠΙΝ

Συνελήφθη  ένα (1) άτομο στη Λ

κάνναβης βάρους (42,4) γραμμαρίων, απαγορευμένες φαρμακευτικές ουσίες σε χάπια καθώς το χρηματικό ποσό των 225 ευρώ.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Εξιχνιάστηκε κλοπή χρυσαφικών στη Ζάκυνθο

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, υπόθεση κλοπής χρυσαφικών από κατοικία στην πόλη της Ζακύνθου, αξίας 20.000 ευρώ.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονης ημεδαπής, η οποία προσποιούμενη την πλανόδια πωλήτρια, αφαίρεσε, το πρωί της Παρασκευής (03.02.2017) από την κατοικία 52χρονης, χρυσαφικά αξίας 20.000 ευρώ.

Η 38χρονη εντοπίστηκε στην πόλη της Πάτρας και με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία της που είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί το σύνολο των κλοπιμαίων.

Τα χρυσαφικά κατασχέθηκαν και επιστράφηκαν στην 52χρονη κάτοχο τους.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε  το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα διαβιβασθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συνελήφθησαν δύο άτομα, σε αντίστοιχες περιπτώσεις στην Κέρκυρα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν χθες (09.02.2017) το απόγευμα, στην Κέρκυρα, από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο άτομα, 34 και 22 ετών, για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος, εντοπίστηκε στην περιοχή Κοντόκαλι Κέρκυρας και ο 22χρονος στην περιοχή των Περουλάδων και στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης στον πρώτο και μικροποσότητες κάνναβης στον δεύτερο.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 10/2/2017