Aστυνομικά ΝΕΑ ΠΙΝ

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αλυκών σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.

Ο 43χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εντοπίστηκε καφετέρια στην Κέρκυρα, στην οποία έπαιζαν “POKER TEXAS HOLDEM

Συνελήφθησαν 10 άτομα, επίσης κατασχέθηκε μεταξύ άλλων το  χρηματικό ποσό των (2.095) ευρώ

Εντοπίστηκε χθες (29-12-2016), στην πόλη της Κέρκυρας, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος- καφετέρια, το οποίο είχε μετατραπεί σε χώρο διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ο 48χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος και ο 36χρονος συνδιοργανωτής του παράνομου τυχερού παιγνίου “POKER TEXAS HOLDEM”.

Κατά την διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, στην οποία συμμετείχε και η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), συνελήφθησαν επίσης οκτώ παίκτες-πελάτες από τους οποίους έξι ημεδαποί  ηλικίας από 24 έως 43 ετών καθώς και δύο υπήκοοι Αλβανίας 25 και 32 ετών.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, για τις κατά περίπτωση, παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορούν τα παίγνια.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

•           το χρηματικό ποσό των (2.095) ευρώ

•           (3) βαλίτσες με μάρκες, διαφόρων χρωμάτων και

•           (46) τράπουλες.

Οι δέκα συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Εξιχνιάστηκαν τρεις υποθέσεις κλοπών στην Κέρκυρα

Συνελήφθη την Τετάρτη (28-12-2016) στην Κέρκυρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, ένας 25χρονος ημεδαπός για τα αδικήματα των  διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, της παράνομης κατοχής ναρκωτικών χαπιών και όπλων.

Επίσης, συγκατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση για το αδίκημα της αποδοχής και  διάθεσης προϊόντων εγκλήματος είναι ακόμη ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη την ίδια ημέρα, καθώς και μία 31χρονη ημεδαπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 25χρονος ταυτοποιήθηκε -αρχικά- ως ο δράστης της κλοπής σε κατάστημα εστίασης το χρονικό διάστημα από την Δευτέρα (26-12-2016) έως την Τρίτη (27-12-2016), κατά την οποία αφαιρέθηκε εξοπλισμός αναπαραγωγής ήχου, συνολικής χρηματικής αξίας (3.000) ευρώ.

Από την εξέλιξη της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι, ο 25χρονος εμπλέκεται ακόμη σε άλλες δύο κλοπές σε καταστήματα το χρονικό διάστημα από  τη Δευτέρα (26-12-2016) έως το πρωί της Τετάρτης (28-12-2016), κατά τις οποίες είχαν αφαιρεθεί δύο τηλεοράσεις, το χρηματικό ποσό των (150) και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν, στην κατοχή και την οικία του 25χρονου (29) ναρκωτικά χάπια και ένας σουγιάς, καθώς και μέρος των αντικειμένων που είχαν αφαιρεθεί, τα όποια επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 30.12.2016