Aστυνομικά ΝΕΑ ΠΙΝ

Αντίστοιχα, στη Λευκάδα εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, 54χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπους Εισαγγελικές Αρχές.

Εξιχνιάστηκαν τρείς υποθέσεις κλοπών στην Κέρκυρα

Συνελήφθη, την Κυριακή (20-11-2016) το μεσημέρι στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 25χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας  που αφορά τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 25χρονος μαζί με έναν 38χρονο συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, αφαίρεσαν το μεσημέρι της Κυριακής (20-11-2016), από οικία στην πόλη της Κέρκυρας, (53) ηρεμιστικά χάπια, για τα οποία απαιτείται ιατρική συνταγή, καθώς και πλήθος άλλων χαπιών.

Από την εξέλιξη της υπόθεσης, ο 25χρονος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης δύο ακόμη κλοπών, κατά τις οποίες αφαίρεσε:

•           το Σάββατο (19-11-2016) το μεσημέρι, ένα ράδιο-CD από σταθμευμένο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και

•           το χρονικό διάστημα από την Τρίτη (01-11-2016) έως την Τετάρτη (02-11-2016), ένα ποδήλατο από την πόλη της Κέρκυρας.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν τα χάπια καθώς και αντικείμενα που είχαν αφαιρεθεί και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαπές για διαδοχικές κλοπές στην Κέρκυρα

Εξιχνιάστηκαν τρείς υποθέσεις κλοπών καθώς και μία απόπειρα σε οικίες

Συνελήφθησαν χθες (21-11-2016) το πρωί στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, δύο ημεδαπές ηλικίας 38 και 27 ετών, για διαδοχικές κλοπές σε οικίες, σε προάστιο της πόλης της Κέρκυρας.

Ειδικότερα, οι δύο ημεδαπές εντοπίστηκαν άμεσα, από τους αστυνομικούς που ενημερώθηκαν για περιστατικό κλοπής και από την αστυνομική έρευνα που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας,   ταυτοποιήθηκε η δράση τους σε συνολικά τρείς κλοπές σε οικίες, χθες (21-11-2016) το πρωί, κατά τις οποίες αφαίρεσαν:

•           το συνολικό χρηματικό ποσό των (195) ευρώ

•           (1) κινητό τηλέφωνο

•           (1) ρολόι και (1) δαχτυλίδι, συνολικής χρηματικής αξίας (250) ευρώ, καθώς και διάφορα άλλα προσωπικά αντικείμενα

Επίσης, οι δύο ημεδαπές εμπλέκονται σε μία ακόμη απόπειρα κλοπής σε οικία, το ίδιο χρονικό διάστημα, κατά την οποία έγιναν αντιληπτές και τράπηκαν σε φυγή.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν το χρηματικό ποσό καθώς και όλα τα αντικείμενα που είχαν αφαιρεθεί και επιστράφηκαν στις ιδιοκτήτριές τους.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ακόμη, ένα κατσαβίδι καθώς και το επιπλέον χρηματικό ποσό των (110) ευρώ, το οποίο θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία καθώς και της απόπειρας κλοπής.

Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.

Οι δύο συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 22.11.2016