Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Σε βάρος της 63χρονης σχηματίσθηκε  δικογραφία, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και απάτης καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας  «Περί Αθέμιτου Ανταγωνισμού, Περί Σημάτων και κανόνων ρύθμισης για τη αγορά προϊόντων και την παροχή υπηρεσιών», η οποία θα διαβιβασθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθη ημεδαπή για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα

Κατασχέθηκαν συνολικά (182) χάπια

Συνελήφθη την Τρίτη (13-09-2016) το βράδυ, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), 39χρονη ημεδαπή για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, η 39χρονη εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και στην κατοχή της βρέθηκαν, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή,  συνολικά (182) χάπια, τα οποία υπάγονται στο νόμο “περί εξαρτησιογόνων ουσιών”.

H δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της 39χρονης θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθη ημεδαπός για τα αδικήματα της κλοπής και της πλαστογραφίας στη Ζάκυνθο

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών

Συνελήφθη τη Δευτέρα (12-09-2016) στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, 43χρονος ημεδαπός για το αδικήματα της κλοπής και της πλαστογραφίας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για περιστατικό κλοπής, κινητοποιήθηκαν άμεσα και σε σύντομο χρονικό διάστημα εντόπισαν τον 43χρονο, ο οποίος τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (12-09-2016), αφαίρεσε από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το χρηματικό ποσό των (275) ευρώ.

Από την εξέλιξη της έρευνας προέκυψε ακόμη ότι, για το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 43χρονος, κατά τον εντοπισμό του, είχε δηλωθεί κλοπή την Τετάρτη (17-08-2016) από την πόλη της Ζακύνθου, καθώς και ότι σε αυτό είχε τοποθετήσει πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας.

Η προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 15.9.2016