Αστυνομικά νέα ΠΙΝ

Άμεση ήταν η αστυνομική ανταπόκριση που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 21 και 23 ετών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, για το αδίκημα της κλοπής.

Ποιο αναλυτικά οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χθες (08-08-2016), το μεσημέρι, στην πόλη της Ζακύνθου ύστερα από καταγγελία για κλοπή αντικειμένων, από τις προθήκες καταστήματος, χρηματικής αξίας (750) ευρώ.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Οι δύο συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους (268,7) γραμμαρίων, πέντε δενδρύλλια κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας  καθώς και δίκυκλη μοτοσυκλέτα

Συνελήφθησαν χθες (08-08-2016) στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, 26χρονος υπήκοος Αλβανίας και 30χρονος ημεδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -αρχικά- μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε, σε οικία που χρησιμοποιούσαν για την αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•           ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (265) γραμμαρίων περίπου

•           μία ηλεκτρονική ζυγαριά

•           πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 50 έως 80 εκατοστά περίπου και

•           λαμπτήρας κατάλληλος για την ανάπτυξη δενδρυλλίων κάνναβης με την μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας

Επίσης, κατασχέθηκαν μία δίκυκλη μοτοσικλέτα καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι δύο συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους,  οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

εστάλησαν στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 9.8.2016