Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

•           Τον εντοπισμό και σύλληψη, κατά την διάρκεια αιφνιδιαστικής αστυνομικής επιχείρησης, χθες 21.07.2016 το μεσημέρι, , ενός 38χρονου στην Λευκάδα, από την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, στην κατοχή του οποίου αλλά και στην κατοικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κάνναβης και πέντε δενδρύλλια, αντίστοιχα.

•           Την σύλληψη, στην Κεφαλλονιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, ενός ανήλικου καθώς και δύο ακόμη ατόμων της, 31χρονης μητέρας του και μίας ακόμη 26χρονης, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της κλοπής, της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου καθώς και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ποιο συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε, κατά την διερεύνηση της υπόθεσης, ο ανήλικος αφαίρεσε από το σταθμευμένο αυτοκίνητο 36χρονου, το χρηματικό ποσό των (2180) ευρώ, το οποίο στην συνέχεια παρέδωσε στην 31χρονη και στην 26χρονη.  Τα χρήματα βρέθηκαν από τους αστυνομικούς στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν.

•           Την εξιχνίαση και τον σχηματισμό δικογραφίας για μια ακόμη υπόθεση κλοπής, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας , σε βάρος 41χρονου υπηκόου Ρουμανίας.

Ποιο συγκεκριμένα , όπως προέκυψε από την διερεύνηση υπόθεσης κλοπής ηλεκτρονικών συσκευών από κατοικία στην πόλη της Κέρκυρας, ο 41χρονος αφαίρεσε το πρωί της Παρασκευής 01.07.2016, τηλεόραση και άλλες συσκευές αξίας (300) ευρώ περίπου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί,  για πώληση  προϊόντων παραεμπορίου στην Κέρκυρα

Κατασχέθηκαν (420) είδη παραεμπορίου

Συνελήφθησαν χθες (21.07.2016) το απόγευμα, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κασσιώπης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ),  τέσσερα άτομα, δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές 46 και 26 ετών και δυο ακόμη, ένας 29χρονος υπήκοος Σενεγάλης και ένας 46χρονος υπήκοος Σομαλίας , για παράνομη κατοχή και πώληση προϊόντων παρεμπορίου.

Ειδικότερα, οι τέσσερις (4) αλλοδαποί, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς, κατά την διάρκεια στοχευμένων ελέγχων για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου στην περιοχή της Δασιά στην Κέρκυρα κατά την διάρκεια του οποίου, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά (420)  προϊόντα.

Οι τέσσερις αλλοδαποί  οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Θανάσιμος τραυματισμός χειριστή  γεωργικού μηχανήματος (φορτωτή)  στην Κέρκυρα

Σήμερα (22.07.2016), το πρωί, στην περιοχή Κάτω Γαρούνα, στην Κέρκυρα  γεωργικό μηχάνημα (φορτωτής), που οδηγούσε  56χρονος ημεδαπός, ανατράπηκε κατά την εκτέλεση γεωργικών εργασιών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του χειριστή του.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του ατυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αχιλλείων.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 22.7.2016