Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Οι δύο εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στον κ . Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας, ενώ τα προϊόντα κατασχέθηκαν.

Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό 74χρονου στην Λευκάδα

Χθες Τρίτη (12-07-2016) το πρωί, σε αγροτική έκταση, στην περιοχή Παλαιοκατούνα Λευκάδας, γεωργικός ελκυστήρας, που οδηγούσε 74χρονος, εκτράπηκε της πορείας  του και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο χειριστής του.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ελλομένου Λευκάδας.

Συνελήφθηκαν έντεκα (11) συνολικά αλλοδαποί, σε αεροδρόμια των Ιονίων Νησιών, ενώ επιχειρούσαν να ταξιδέψουν σε Ευρωπαϊκούς προορισμούς με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Συνελήφθησαν χθες (13.07.2016), στο Αεροδρόμιο της Ζακύνθου και της Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου και του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κέρκυρας, αντίστοιχα, έντεκα  (11) συνολικά υπήκοοι Συρίας και Αφγανιστάν, μεταξύ των οποίων  πέντε (5) ανήλικα παιδιά, για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα, οι συλλήψεις αφορούσαν τον εντοπισμό κατά τη διάρκεια αστυνομικού – διαβατηριακού ελέγχου, δύο υπηκόων Συρίας 35 και 22 ετών, με δύο ανηλικά παιδιά, στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου καθώς και τεσσάρων ακόμη υπηκόων Αφγανιστάν, από 26 εως 38 ετών, με τρία ανήλικα παιδιά,  στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας.

Ο εντοπισμός και η σύλληψη τους πραγματοποιήθηκε κατά τον έλεγχο που προηγήθηκε της επιβίβασης τους, σε πτήσεις προς Ευρωπαϊκές χώρες, καθώς είχαν στην κατοχή του πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Οι έξι αλλοδαποί, με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας πιστοποιητικών, οδηγήθηκαν στις κατά τόπους Εισαγγελικές Αρχές.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 13.7.2016