Λοιπά αστυνομικά νέα ΠΙΝ

Ειδικότερα από την μέχρι στιγμής ανάλυση της δράσης τους,  προκύπτει ότι το μεσημέρι του Σαββάτου (09.07.2016), ο 48χρονος, παραπλάνησε την υπάλληλο καταστήματος στην Κέρκυρα και κατά την διάρκεια ανταλλαγής χρημάτων,  της απέσπασε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Οι δύο ημεδαποί εντοπίστηκαν, άμεσα, από τους αστυνομικούς που ενημερώθηκαν για το περιστατικό και κατά την έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν, στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, το συνολικό χρηματικό ποσό των (980) ευρώ, (15) ναρκωτικά χάπια, τμήματα ναρκωτικών χαπιών, δύο κινητά τηλέφωνα καθώς και άλλα αντικείμενα.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.

Οι δύο συλληφθέντες, με τις κατηγορίες των διακεκριμένων κλοπών και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, που περιλαμβάνονται στην δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για ληστεία στη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (10-07-2016), στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας και του Αστυνομικού Τμήματος Λαγανά, δύο  αλλοδαποί, ένας 17χρονος υπήκοος Π.Γ.Δ.Μ και 18χρονος υπήκοος Σερβίας, για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της  ληστείας κατά συναυτουργία, παράνομης οπλοκατοχής και άλλα αδικήματα.

Αναλυτικότερα, οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ύστερα από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών και από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε η εμπλοκή του 17χρονου και του 19χρονου σε υπόθεση ληστείας, σε βάρος  18χρονου υπηκόου Βρετανίας, στην περιοχή του Λαγάνα, λίγη ώρα πριν την σύλληψη τους.

Σύμφωνα με την σχετική καταγγελία του 18χρονου Βρετανού, οι δύο συλληφθέντες, με δύο ακόμη συνεργούς τους που αναζητούνται,  του αφαίρεσαν -αρχικά- το κινητό του τηλέφωνο και στην συνέχεια του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκε στην κατοχή του 17χρονου ένα σπρέι πιπεριού.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Λαγανά.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο συνεργών τους.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 11.7.2016