Αμερικανός πράκτορας εξευτελίζει τους μπράβους – τραμπούκους του Ερντογάν

«Να φέρεσαι σαν ενήλικος», λέει σε έναν Τούρκο σωματοφύλακα του Ερντογάν, που δεν μιλά αγγλικά, και έχει από δίπλα έναν άλλον Τούρκο ασφαλίτη να του μεταφράζει.

«Εδώ είναι Αμερική», δεν δέρνουμε δημοσιογράφους και διαδηλωτές, φέρεται να του λέει με αυστηρό ύφος, ενώ ολόγυρα οι υπόλοιποι κρετίνοι του Ερντογάν παίρνουν το μάθημά τους.

Η συμπεριφορά των Τούρκων ήταν πρωτοφανής και προσβλητική μέσα στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

Πήραν στην κυριολεξία τον νόμο στα χέρια τους, χτύπησαν διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία, τη λογοκρισία και τις σφαγές εις βάρος των Κούρδων, ενώ εισήλθαν και στο εσωτερικό του ινστιτούτου και προπηλάκιζαν Τούρκους δημοσιογράφους της αντιπολίτευσης.

Επενέβη η ασφάλεια του Ινστιτούτου για να προστατέψει τους δημοσιογράφους και να σταματήσει τους Τούρκους μπράβους του «σουλτάνου» διεθνούς τρομοκράτη.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη στιγμή που η ασφάλεια του Ινστιτούτου προστατεύει δημοσιογράφο από τους Τούρκους μπράβους του Ερντογάν:

Ποτέ στο παρελθόν η φρουρά ξένου ηγέτη δεν προκάλεσε επεισόδια μέσα στην Ουάσιγκτον.

Γενικώς δεν συνηθίζεται η φρουρά κανενός ηγέτη, όταν βρίσκεται σε επίσκεψη στο εξωτερικό, να προκαλεί επεισόδια. Μόνο τα αμόρφωτα αστροπελέκια του Ερντογάν τα κάνουν αυτά.

Η είδηση των τουρκικών τραμπουκισμών έχει κάνει τον γύρο του πλανήτη και έχει δείξει σε όλους, ακόμα και στους πιο δύσπιστους, ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο της ισλαμικής Τουρκίας.

Οι Τούρκοι έχουν χάσει τη μπάλα. Με τον Ερντογάν μπροστάρη περιφέρονται από πρωτεύουσα σε πρωτεύουσα παριστάνοντας τους νταήδες, τους μάγκες, τους δυνατούς.

Εκβιάζουν την Ευρώπη, δέρνουν μέσα στην Ουάσιγκτον, πουλάνε ανατολίτικη κουτοπονηριά και τρέλα. Όσο αποθρασύνονται, χάρη και στην Άνγκελα Μέρκελ, τόσο θα γίνονται ακόμα χειρότεροι. Μόνο που οι τούρκικοι τσαμπουκάδες -σε αντίθεση με τις Βρυξέλλες- δεν περνάνε στην Ουάσιγκτον…

Δείτε το βίντεο με το κατσάδιασμα των τραμπούκων του Ερντογάν:

Δείτε τι είχε προηγηθεί, με τους Αμερικανούς αστυνομικούς να προσπαθούν να χωρίσουν τους διαδηλωτές και τους δημοσιογράφους από τους μπράβους του Ερντογάν που έδερναν λες και βρίσκονταν στο σουλτανάτο της Άγκυρας:

Από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο του Ινστιτούτου διαδηλωτές που κρατούσαν πλακάτ στα οποία κατήγγειλαν τα εγκλήματα του τουρκικού κράτους, τόσο εις βάρος της Ελευθερίας του Τύπου, όσο και κατά του κουρδικού λαού.

Μια ώρα πριν αρχίσει η ομιλία, οι Τούρκοι σωματοφύλακες του Ερντογάν επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους και τους διαδηλωτές που βρίσκονταν έξω από το κτίριο, πράγμα πρωτοφανές.

Οι Τούρκοι νομίζουν ότι μπορούν να ασκού βία ακόμα και μέσα στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, λες και βρίσκονται στο ισλαμιστικό χαλιφάτο της Άγκυρας.

Μία από τους δημοσιογράφους που χτύπησαν οι μπράβοι του Ερντογάν ονομάζεται Αμπερίν Ζαμάν.

Η Αμπερίν Ζαμάν είναι δημοσιογράφος στο Γούντροου Γουίλσον Σέντερ για τη Διεθνή Πολιτική.

Ένας ερευνητής του Μπρούκινγκς κατέγραψε εικόνες από τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το κτίριο.

Οι Τούρκοι μπράβοι του Ερντογάν προσπάθησαν να διώξουν και δημοσιογράφους μέσα από την αίθουσα εκδηλώσεων, πριν επέμβει η ασφάλεια του Ινστιτούτου Μπρούκινγκς και τους περιορίσει.

Το πιο εξωφρενικό είναι ότι οι σωματοφύλακες του Ερντογάν ήρθαν και σε ένταση με Αμερικανούς αστυνομικούς, τους οποίους κατηγορούσαν ότι δεν απομακρύνουν τους διαδηλωτές.

Δείτε όλα τα videos στο: http://www.tribune.gr/world/news/article/231254/amerikanos-praktoras-exeftelizi-tous-bravous-trampoukous-tou-erntogan-vinteo.html

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 1.4.2016, ΜΝΜ, Tribune