Τραγωδίας συνέχεια: Μόλις 4 από τα 31 θύματα στις Βρυξέλλες έχουν ταυτοποιηθεί!

Αναμέσα σε αυτούς που έχουν ταυτοποιηθεί βρίσκεται και ο 20χρονος Βέλγος Λέοπολδ Χετ. Ο νεαρός φοιτητής βρισκόταν στο μετρό όταν έγινε η έκρηξη. Οι συμφοιτητές του είναι συγκλονισμένοι και το πανεπιστήμιο έχει γεμίσει κεριά και λουλούδια στη μνήμη του.

Στο ίδιο βαγόνι με τον νεαρό φοιτητή ήταν και ο Γάλλος, Ολιβιέ Ντελεσπέσε που επίσης έπεσε νεκρός.

Ωστόσο, η ιστορία που πραγματικά συγκλονίζει είναι αυτή του Βρετανού Ντέιβιντ Νίξον. Ο 50χρονος έμαθε για την επίθεση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών απο τη θεία του που έντρομη του έστειλε μήνυμα για να βεβαιωθεί οτι ο ανηψιός της δεν βρισκόταν εκεί.

«Ειμαι καλά και ασφαλής» της απαντησε εκείνος καθησυχάζοντας την. Η ανακούφιση της οικογένειας όμως γρήγορα μετατράπηκε σε τρόμο καθώς ο Νίξον πήγαινε καθημερινά στη δουλειά του με το μετρό. Την Τρίτη όμως δεν έφτασε ποτέ σε αυτό και από τότε αγνοείται.

Τραγικό ήταν το παιχνίδι της μοίρας και για τα δυο αδέρφια, τη Σάσα και τον Αλεξάντερ Πενσκόβσκι από τη Νέα Υόρκη που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο και μιλούσαν στο τηλέφωνο με τη μητέρα τους.

Όταν χτύπησαν οι τρομοκράτες η γραμμή κόπηκε απότομα, τα δίδυμα αδέρφια δεν έχουν δώσει σημεια ζωής και οι γονείς τους φοβούνται για το χειρότερο.

ΠΗΓΗ: mega.gr