Η «παρέμβαση» της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης στα αποκριάτικα δρώμενα του Ληξουριού

χαρούμενες φωνές η εικαστικός κ. Μαρία Σαουλίδου κατεύθυνε τα παιδιά στο να απελευθερώσουν τη φαντασία τους και τη γνώση τους, ζωγραφίζοντας γύψινες μάσκες και ξύλινους αρλεκίνους με τέμπερες και χρώματα. Παράλληλα, με εμψυχώτρια την κ. Μαρία Παλιόγιαννη οργάνωσαν και συμμετείχαν τα παιδιά σε ομαδικά παιχνίδια με παντομίμα κ.λπ., αποδεικνύοντας τον αυθορμητισμό τους και την αποτελεσματικότητά τους σε θέματα επικοινωνίας και συνεργασίας.

Η Διευθύντρια και το Εφορευτικό Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης ευχαριστούν όλους τους παραπάνω, καθώς επίσης τα μέλη της καρναβαλικής επιτροπής κ. Ρίτα Μουρελάτου και κ. Άννη Μοσχονά για τη βοήθεια τους και τον κ. Γιώργο Κατσιβέλη για τη στήριξη από την πλευρά της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Ξεχωριστά, προφανώς, ευχαριστούν τα παιδιά,  στους οποίους και εύχονται Καλή πρόοδο στα μαθήματά τους.

Β.     Σας ενημερώνουμε, επίσης,  ότι η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη

1. στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου θα διοργανώσει την Πέμπτη, 24 Μαρτίου, εκδήλωση στην αίθουσα του Τμήματος Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων του ΤΕΙ με ομιλία και μουσικό πρόγραμμα, και

2. με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου) και της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23 Απριλίου) θα ετοιμάσει μέσα στον Απρίλιο Γιορτή για το Βιβλίο στο χώρο έξω από την προκατασκευασμένη αίθουσα.

Γι’ αυτά θα υπάρξει έγκαιρα αναλυτική ενημέρωση και πρόσκληση.

Για το Εφορευτικό Συμβούλιο

Πέτρος Πετράτος

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 10.3.2016