ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙAΚΗ ΑΓΟΡΑ

Στην αποστολή αυτή ήταν ο κ. Thomas Suritsch Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρίας Fly niki και ο κ. Marco Pernetta Διευθύνων Σύμβουλος του αεροδρομίου του Innsbruck.

Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο κ. Christof Neuhauser, εκ της οικογενείας των ιδιοκτητών της εταιρείας και ο κ. Markus Gastaiger, Διευθυντής Πωλήσεων.

Οι Αυστριακοί επισκέπτες έμειναν ενθουσιασμένοι με τους προορισμούς (Λευκάδα-Κεφαλονιά) σχολιάζοντας την έννοια της «αληθινής Ελλάδας» και της πραγματικής «ελληνικής εμπειρίας» και δηλώνοντας ότι θα παραθερίσουν σύντομα στα μέρη μας.

Ειδικότερα στην Κεφαλονιά, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “White Rocks” ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Τουριστικής Προβολής κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, ευχαρίστησε την οικογένεια Neuhauser για την εικοσαετή περίπου προσφορά της στα νησιά μας και αναφέρθηκε στις σύγχρονες δράσεις προβολής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κάτι που ήταν απρόσμενο στους επισκέπτες, διότι οι δράσεις αυτές κάνουν το έργο τους ευκολότερο. Στην ίδια εκδήλωση χαιρέτησε και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Κεφαλονιάς κ. Ευάγγελος Κεκάτος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς-Ιθάκης,

κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συγχαίρει τους “αρχιτέκτονες” των εκδηλώσεων σε Λευκάδα και Κεφαλονιά κ. Σπύρο Μικρώνη (Esiness travel) και κ. Κίμωνα Γασπαράτο (ETAM TRAVEL SERVICES), εξαίρετοι τουριστικοί πράκτορες με μακροχρόνια εμπειρία και προσφορά.

Επίσης το Δήμο Λευκάδας για την οικονομική υποστήριξη και τα ξενοδοχεία Porto Galini και White Rocks σε Λευκάδα και Κεφαλονιά αντίστοιχα.

Φωτογραφία λεζάντα:

(από αριστερά) Οι κ.κ. Neuhauser, Τιμοθεάτος, Γασπαράτος (μετά του υιού του), Κεκάτος, Γαλιατσάτος και  Gastaiger

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 8.10.2015