Δράσεις Οργάνων ΟΚΕΣΑ – ΟΚΙΣ

2. Σήμερα 9 βράδυ ο Σύλλογος Αγ. Παύλου κάνει τη χοροεσπερίδα του -Ψαρών 50 πίσω από τον Αγ. Παύλο

3. Την Τρίτη 25 Νοέμβρη, στις 730 το βράδυ, συνάντηση μπροστά από τον Αγ. Παύλου. Οι τρεις συνεργαζόμενοι Φορείς θα περιοδεύσουν την Περιοχή για ενημέρωση και γνωριμία με κατοίκους και επαγγελματίες και μοίρασμα ενημερωτικού υλικού.

4. Θα κοινοποιηθούν λεπτομέρειες για τις  Εκδηλώσεις στις 19 Δεκέμβρη, βράδυ με φιλαρμονική κλπ στην Περιοχή Αγ. Παύλου .

5. Στις 15 Δεκέμβρη θα γίνει νέα  συνεδρίαση της Επιτροπής των  Συνεργαζόμενων Φορέων :Συλ. Αγ.Παύλου-ΟΚΙΣ-ΟΚΕΣΑ,  με αντικείμενο το σχεδιασμό υλοποίησης των τριών κοινών κεντρικών  εκδηλώσεων, για το 2015.

5. Σύντομα θα εμφανιστεί  η συνεργασία των τριών Φορέων και στο διαδίκτυο, fb.

Β. Ενημέρωση:

1.Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση κλιμακίου της  ΟΚΕΣΑ με το Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας κ. Στ. Σαμοϊλη. Ιδιαίτερα εποικοδομητική για όλα τα θέματα που τέθηκαν: Κέρκυρας-Απόδημων-Κτίριο.

Βρισκόμαστε σε επικοινωνία για συνάντηση με κ. Ν.Δένδια και κ. Α.Γκερέκου.

Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

2. Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τις εκδηλώσεις  με αφορμή τον Αγ. Σπυρίδωνα στις  11 Δεκέμβρη βράδυ.

Επίκεντρο το Κτίριό μας, Ψαρών 54,  αφού προηγηθεί  ο εσπερινός στον Αγ. Παύλο.

Οι Σύλλογοι που επιθυμούν  να έχουν και συμμετοχή σε παραγγελίες κλπ, να επικοινωνήσουν με την Πρόεδρο της Επιτροπής Εκδηλώσεων κ. Αργυρικαστρίτη.

3. Ολοκληρώθηκαν οι βασικές επισκευαστικές εργασίες στεγανοποίησης της στέγης του Κτιρίου. Συνεχίζουμε με υπόλοιπες εργασίες. Οι κάθε προσφορές, Οικονομικές ή εθελοντικής εργασίες, αναγκαίες.

4. Νέες συμμετοχές στην  Επιτροπή Προσωπικοτήτων για την αναπαλαίωση του Κτιρίου και το Πνευματικό Κέντρο των Κερκυραίων Αττικής.

4. Σύντομα θα δημοσιοποιηθεί η μεγάλη οικονομική εξόρμηση για την αναπαλαίωση του Κτιρίου μας.  Ταυτόχρονα απευθυνόμαστε συνεχώς σε Κράτος-Φορείς-Τράπεζες-Επιχειρήσεις-Ιδρύματα….

5. Συνεχίζονται οι  προσπάθειες για να δοθούν στην ΟΚΕΣΑ, για την αναπαλαίωση του Κτιρίου,  τα υπόλοιπα “25 εκ. δρχ.”  που δεν εισπράχθηκαν μετά το 1998.

Να περάσετε όμορφο Σαββατοκύριακο

Γιάννης Ζωχιός

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 22.11.2014