H Aριστέα Χαριτάτου απαντά στον Λούκα Νιφοράτο: “Πολύ μπερδεμένα μας τα γράφει”

Ξέρουμε πολύ καλά το ήθος του Καπετάνιου μας κύριε Νιφοράτε και δεν περιμέναμε ΕΣΑΣ να μας πείτε ποιός ζήτησε και ποιός όχι “φακελάκια”…. Αυτά είναι τα του κύκλου σας ! Καταλαβαίνετε πολύ καλά…..

•           Αυτός που διατυμπάνιζε στο Λιθόστρωτο, έξω από την πόρτα της Εκκλησίας

ότι ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ζήτησε “φακέλωμα” είναι το δικό σας “παπαγαλάκι” και ευτυχώς ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ, να διαδίδει με φωνές ότι ο καπετάνιος του φέρυ ζήτησε 1000 Ε, ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ και ακόμα μιά εκπρόσωπος ΜΜΕ !

– Επίσης το εμαιλ στο οποίο αναφέρεστε, το οποίο δεν είναι καν εμαιλ (για του λόγου το αληθές), ΔΕΝ ΕΣΤΑΛΘΗΚΕ ΠΡΙΝ αλλά ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗς ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΔΡΑΠΑΝΟ……

– Και επειδή έχετε σίγουρα μπερδευτεί ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ και ούτε έχω “ΧΟΡΗΓΙΕΣ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, όπως κάποιους άλλους !

– Επίσης αυτή η κυρία, τίμησε την Λιτανεία της Εικόνας, σε όλη την διαδρομή με χαμηλωμένο το βλέμμα , σε αντίθεση με εσάς που γυρέψατε την προβολή και τα φώτα του φωτογραφικού φακού ! Οπότε, η ντροπή είναι δική σας….

Και τέλος, όλο το Αργοστόλι, διαδίδει τα κακοπροαίρετα σχόλια, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΦΗΣΑΤΕ να κυκλοφορήσουν! Σχετικά πάντα με το φέρυ και τον Καπετάνιο του ! 

– Και όσο για το αν έχετε ορκιστεί να μην “απαντάτε σε δημοσιεύματα”, νομίζω ότι δεν ισχύει, μιάς και συνεχώς βγάζετε δελτία τύπου…. Και το χειρότερο;;;; Αντί να τα στέλνετε από το προσωπικό σας email ή από το email του Δήμου Κεφαλονιάς (μιάς και είστε Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου” τα ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ EMAIL ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ !

ΑΥΤΑ για την ώρα και αν χρειαστεί θα επιστρέψουμε…….

Με εκτίμηση

το “παπαγαλάκι”

Αριστέα Χαριτάτου

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 8.9.13