ΣΕΕ: Υπενθυμίζοντας τι έλεγε ο κ. Σαμαράς στην 78η ΔΕΘ το 2011

Πότε τους γιατρούς, τους δικηγόρους, τους συμβολαιογράφους, πότε τους καθηγητές, τους εστιάτορες, πότε τους φορτηγατζήδες, τους ταξιτζήδες, τους δημόσιους υπαλλήλους και τους στρατιωτικούς. Εξοντώνουν όλη τη μεσαία τάξη, τους νοικοκυραίους. Δημιουργούν μια «ζούγκλα» που οδηγεί σε αντικοινωνικές συμπεριφορές που διαλύει τα πάντα και παραλύει τα πάντα. Είμαστε αντίθετοι, προφανώς, σε αντικοινωνικές συμπεριφορές που πυροδοτούνται. Κατανοούμε πλήρως την αγανάκτηση του κόσμου».

Τελικά ,αρκούσε να γίνει Πρωθυπουργός μιας τρικομματικής αρχικά κυβέρνησης ,δικομματικής τώρα ,με τις ψήφους ενός απελπισμένου και προδομένου λαού που έδωσε πίστη σε αυτές αλλά και άλλες παρόμοιες εξαγγελίες του ,για να προσυπογράψει τα λάθη, για να διαλύσει την Οικονομία ,για να εξοντώσει την μεσαία τάξη και τους νοικοκυραίους ,γα να πυροδοτήσει τελικά εκρήξεις.

Αν κατανοείτε ,κε Σαμαρά την αγανάκτηση του λαού ,αν επιθυμείτε την ανόρθωση αυτής της χώρας πραγματικά , απαλλάξτε μας από την παρουσία σας, ακολουθούμενος και από όλα τα ετερόκλητα στελέχη και συνεργάτες σας ,και να είστε βέβαιος ότι υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις με θέσεις πατριωτικές και συνάμα ευρωπαϊκές ,που θα προσδώσουν την χαμένη αξιοπρέπεια στην χώρα μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη που δυστυχώς ενεργεί και συμπεριφέρεται ως κοινός τοκογλύφος, κερδοσκόπος και άπληστη εκμεταλλευτής .

Για την Τοπική Οργάνωση

Σωτήριος Διον.Σάρλος-Πρόεδρος Πoλιτικού Συμβουλίου ΣΕΕ- Περ/κής Ενότητας Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 7.9.2013