ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ»

Μεταφέρω και διερμηνεύω τα αισθήματα της ΕΠΟ τα οποία είναι υποστηρικτικά, και θέλουμε και τα δύο αθλήματα αυτά να έχουν όσο το δυνατόν την καλύτερη εξέλιξη που μπορεί να υπάρξει. Αγωνιζόμαστε από την πλευρά της ομοσπονδίας να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες για την Εθνική μας ομάδα, τα υπόλοιπα τα κάνει η ένωση. Στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε κερδίσει ένα τουρνουά στην Μάλτα, προκριθήκαμε στο main round που θα γίνει στην Σερβία και θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικά βήματα για την ομάδα μας που δεν έχει τόσες διακρίσεις στο παρελθόν. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια δίχως αυτό να είναι λόγια και ευχές. Θαύματα δεν κάνουμε, μόνο ο Θεός και οι Άγιοι κάνουν θαύματα κι εμείς όμως από την πλευρά μας κάνουμε ότι μπορούμε».

Παρακολουθείτε το πρωτάθλημα και την Εθνική ομάδα;

«Ζω στην Κεφαλονιά όμως προσπαθώ όσο περισσότερο γίνεται να ενημερώνομαι για ότι συμβαίνει. Αν δεν παρακολουθούσα την πορεία του αθλήματος στην χώρα μας τότε δεν θα υπήρχε λόγος να ασχολούμαι με αυτόν, δεν θα είχε αξία».

Σε τι επίπεδο θεωρείτε πως βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα;

«Είναι σε αρκετά καλό επίπεδο, όχι βέβαια σε αυτό που όλοι θα θέλαμε. Κάποια στιγμή πιστεύω πως θα φτάσει εκεί που όλοι επιθυμούμε και ελπίζουμε. Θέλουμε την Ελλάδα να είναι πρωταθλήτρια σε όλα και όσο περνάει από το χέρι μας θα την βοηθήσουμε να πάει ακόμη ψηλότερα και να καταφέρει να φτάσει σε αυτό το σημείο.»

Τι θα πρέπει να αλλάξει ώστε το άθλημα στη χώρα μας να ανέβει επίπεδο;

«Η νοοτροπία μας και όταν λέω νοοτροπία εννοώ στους πάντες και τα πάντα. Πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία οι παράγοντες, οι διαιτητές και όλοι γενικότερα που είμαστε στον χώρο του ποδοσφαίρου σάλας στην Ελλάδα. Μόνο έτσι θα μπορέσει να ανέβει επίπεδο το άθλημα στην χώρα μας».

Αντώνης  Διβόλης – minifootballnews

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 11.3.2013, Β. Λορεντζάτος