Προβολή ταινίας Α. Ποταμιάνου «Μεταξύ Βυζαντίου & Βενετίας – ο Κρητο-Επτανησιακός Πολιτισμός»

Την ίδια χρονιά μετακόμισε στη Ρώμη για να σπουδάσει σκηνοθεσία στην περίφημη«Cinecittà»όπου και γύρισε τις πρώτες του ταινίες μικρού μήκους.

Ακολούθως επέστρεψε στο Βέλγιο και συνέχισε τις σπουδές του στην Εθνική Σχολή Κινηματογράφου, στο τμήμα σενάριο και θεατρολογία απ᾽όπου αποφοίτησε το 2012. Παράλληλα, συνέχισε της θεωρητικές του σπουδές στο τμήμα φιλοσοφικής του Ελεύθερου Πανεπιστήμιου των Βρυξελλών όπου απέκτησε Master με διπλωματική εργασία που διερευνά την απεικόνιση του μεταναστευτικού σε ταινίες Ελλήνων σκηνοθετών.

Από το 2010 συνεργάζεται με κινηματογραφικές και διαφημιστικές παραγωγές τόσο στην Ιταλία όσο στο Βέλγιο και την Ελλάδα. Πέρα από τις μικρού μήκους ταινίες, έχει γυρίσει δύο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους και γράφει σενάρια. Από το 2010 προβάλλεται από το κανάλι της Βουλής σποτ που είχε υποβάλλει στον διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με θέμα την ευαισθητοποίηση για την φτώχεια στην Ευρώπη.

Το 2014 συνεργάστηκε στην Βέλγο−Βραζιλιάνο−Αργεντίνικη παραγωγή«LA TIERRA ROJA» με την οποία ταξίδεψε στην Αργεντινή ως σκηνοθέτης του Making of, φωτογράφος και ηθοποιός.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 24.8.2016