Η κωπηλατική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου

Κουστουμπάρδης Χρήστος – Γεράσιμος στο 1Χ (σκίφ) Ελαφρών Βαρών Ανδρών 2000μ.  όπου κατέλαβε την 2η Πανελλήνια Θέση  και οι

Δρακονταειδής Σπύρος και Γκαβός Εμμανουήλ στη  2- (δίκωπο) Ανδρών 2000μ. όπου κατέλαβαν την 5η Πανελλήνια Θέση.

Οι υπόλοιποι αθλητές μας, αξιόλογοι και ταλαντούχοι:

Σιδέρης Ευάγγελος στο 1Χ (σκίφ) Εφήβων 2000μ. (η ηλικία του είναι μικρότερη των Εφήβων) κατέλαβε την 1η θέση στο Μικρό Τελικό, δηλαδή την 7η θέση στην Ελλάδα

Ο Κουστουμπάρδης Χρήστος- Γεράσιμος στο 1Χ (σκίφ) Εφήβων 2000μ. κατέλαβε τη 2η θέση στο Μικρό Τελικό, δηλαδή την 8η θέση στην Ελλάδα.

Η Κουνάδη Μαρία  στο 1Χ (σκίφ) Νεανίδων 2000μ. αγωνίστηκε στο Μικρό Τελικό και κατέλαβε την 4η θέση , δηλαδή 10η στην Ελλάδα.

Συγχαίρουμε τα παιδιά , τους αθλητές μας  και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους.

Συγχαίρουμε τους προπονητές μας κ. Τσιομπανίδη Γιώργο και κ. Δρακονταειδή Σπύρο.  Συνοδός της αποστολής ήταν ο Έφορος του τμήματος κ. Σιδέρης Ηλίας , τον οποίο ευχαριστούμε για την αμέριστη προσοχή τους στους αθλητές.

Ευχαριστούμε επίσης, το Ξενοδοχείο ΟΑΣΙΣ στη Γλυφάδα και τον  ιδιοκτήτη του  και ευεργέτη του τόπου μας κ. Τζανετάτο,  ο οποίος πρόσφερε απλόχερα τη φιλοξενία για δύο διανυκτερεύσεις (8 και 9/5) λόγω της απεργίας των πλοίων,   της αποστολή μας , μετά την κοινή συνεργασία μας με το Ν.Ο.Κ.Ι.

Η Διοίκηση του Ομίλου μας, οι προπονητές , οι αθλητές και οι γονείς του Ομίλου μας,  σας ευχαριστούν για άλλη μια φορά απεριόριστα.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 11.5.2016