Γραμματεία Κεφαλλονιάς – Ιθάκης του ΠΑΜΕ Όλοι στους δρόμους!

Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα στην Κοινωνική Ασφάλιση, τη νέα φοροκαταιγίδα! Τα ΔΣ των σωματείων, οι Λαϊκές Επιτροπές να εξαντλήσουν τις δυνατότητες για να φτάσουν παντού οι απεργιακές ανακοινώσεις του ΠΑΜΕ, των σωματείων στους κλάδους, στις γειτονιές, στα μαγαζιά.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος σήμερα το πρωί στην προγραμματισμένη απεργιακή συγκέντρωση στο Ληξούρι και στις 10.30 πμ, έξω από το παλιό Δημαρχείο. Συναντιόμαστε στη συγκέντρωση εργατών, αγροτών, αυτοαπασχολουμένων, ελευθεροεπαγγελματιών, συνταξιούχων, επιστημόνων, στο κέντρο της σεισμόπληκτης Παλικής, στην οποία αποψιλώνουν και οδηγούν σε κλείσιμο το Μαντζαβινάτειο. Συντονίζουμε το βηματισμό μας απέναντι στο νόμο – λαιμητόμο και τη νέα φορολογική επιδρομή.

Την Κυριακή 10 πμ στο Αργοστόλι τιμάμε τα 130 χρόνια Εργατικής Πρωτομαγιάς όπως της αξίζει. Υπερασπιζόμαστε την Κοινωνική Ασφάλιση με απεργία και απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου, κυβέρνησης, ΕΕ – ΔΝΤ.

Χαιρετίζουμε την απόφαση των αυτοαπασχολούμενων, μικρών εμπόρων, ελευθεροεπαγγελματιών να πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις και τους καλούμε να συναντηθούμε ξανά στη μεγάλη συγκέντρωση της Κυριακής στο ΕΚΚΙ.

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 7.5.2016