Η Κefalonian Lines στο πλευρό των Γιατρών του Κόσμου –Οι Γιατροί του Κόσμου ευχαριστούν την εταιρεία

Οι ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, αναγνωρίζοντας τις σημαντικές ιατρικές ανάγκες που αυξάνονται συνεχώς, θα ξεκινήσουν την υλοποίηση ιατρικού προγράμματος «Υγεία για Όλους» με την υποστήριξη της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις των κινητών μονάδων σε απομακρυσμένες περιοχές οι οποίες συνοδεύονται από οφθαλμίατρο, παιδίατρο, γυναικολόγο και νοσηλευτικό προσωπικό. Στόχος της Μονάδας είναι η παροχή οφθαλμολογικής, παιδιατρικής και γυναικολογικής φροντίδας σε άπορους, ανασφάλιστους, μακροχρόνια άνεργους που αποκλείονται από το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Η Εταιρεία μας KEFALONIAN LINES ως Χορηγός της προσπάθειας αυτής παρέχει δωρεάν εισιτήρια για την μεταφορά των Ιατρών και του Νοσηλευτικού Προσωπικού, οι οποίοι θα μεταβούν στην Κεφαλλονιά από την Τετάρτη 8 Μαΐου έως την Κυριακή 12 Μαΐου 2013.

http://mdmgreece.gr/%CE%A5%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%A7%CE%BF%CF%81%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CE%AF

KEFALONIAN LINES SHIPPING CO.

SYGROU AVE. 320, KALITHEA- GREECE P.C 17673

Tel.:(+30) 210 9515100

Fax.:(+30) 210 9515101

www.kefalonianlines.com

____________________

ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Προς : Kefalonian Lines – Υπόψη κου Λυκούδη Διονύση

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την έμπρακτη στήριξη που δείχνετε στο έργο των ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ με την προσφορά εισιτηρίων εκ μέρους της εταιρείας Kefalonian Lines.

Χωρίς την πολύτιμη αρωγή και την προσωπική υποστήριξη τόσο τη δική σας όσο και των συνεργατών σας θα ήταν αδύνατη η ανάληψη και η επιτυχής έκβαση των προσπαθειών μας.

Πιστεύοντας ότι θα σας έχουμε ενεργούς συμπαραστάτες και αλληλέγγυους στο δύσκολο έργο μας, και στο μέλλον, σας ευχαριστούμε και πάλι που σταθήκατε στο πλευρό μας και μας υποστηρίξατε έμπρακτα.

Με εκτίμηση,

Θάνου Ευγενία

Γενική Διευθύντρια

Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας


Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 2.5.2013