«Περί καρναβαλισμού και βροχής…….λόγος να γίνεται»

2ο. Η συμμετοχή το Σάββατο το μεσημέρι ήταν κατά βούληση, εμείς δεν μπορούσαμε να αποθαρρύνουμε όσους ήθελαν να διασκεδάσουν.

Παρόλα αυτά μασκαράτες από Έρισο, Πρόννους και Αργοστόλι συμμετείχαν και διασκέδασαν.

3ο. Η πρόταση σας κα Νεοφύτου για πραγματοποίηση Καρναβαλικής παρέλασης σε κλειστό χώρο, θεωρούμε ότι πρακτικά είναι ανέφικτη, ακόμη και ένα μεγάλο κλειστό γυμναστήριο δεν μπορεί να χωρέσει τους εκατοντάδες καρναβαλιστές που θα παρελαύνουν.

4ο. Πολλές φορές στο παρελθόν αλλά και φέτος έχουν γίνει καρναβαλικές παρελάσεις υπό βροχή ( Ληξούρι, Πάτρα και σε άλλα μέρη)

5ο. Υπήρχαν πολλά προγραμματισμένα γεγονότα ένα μήνα  πριν από τον Δήμο για το τριήμερο στο οποίο είχατε εναλλακτική λύση συμμετοχής, γιατί δεν το πράξατε;

6ο. Η Δημοτική Αρχή δεν ευθύνεται ούτε για την βροχόπτωση του Σαββάτου, ούτε για την ηλιοφάνεια της Κυριακής ( παρόλο που οι προγνώσεις ήταν διαφορετικές)

7ο. Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. με το λιγότερο κόστος από ποτέ προσπαθεί  πάντα για το καλύτερο.

Ευχαριστούμε για τα καλοπροαίρετα σχόλια, όσο για τα κακοπροαίρετα, δεν πρόκειται να ανακόψουν αυτήν την προσπάθεια.

8ο. Μιας και το φετινό Καρναβάλι πέρασε, μιας και τελικά  κα Νεοφύτου παρελάσατε, προτείνουμε ακόμη και μέσα από απρόοπτες καταστάσεις να στεκόμαστε στην ουσία των πραγμάτων, εμείς είμαστε πάντοτε θετικοί, λαμβάνουμε υπόψη μας τις γνώμες των Δημοτών, τις οποίες θεωρούμε μια δυναμική διαδικασία βελτίωσης.

9ο. Η ψυχραιμία σε απρόοπτες αλλαγές προγράμματος από αστάθμητους παράγοντες είναι απαραίτητη.

Καλή Σαρακοστή και του χρόνου με ηλιοφάνεια!!!

Με εκτίμηση

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 17.3.2016