Αυτή την Κυριακή, η Chef Ντίνα Νικολάου επισκέπτεται την όμορφη Κεφαλλονιά!

Πηγαίνει στα Ομαλά για να επισκεφθεί τον συνεταιρισμό ρομπόλας και μας προτείνει κοτόπουλο με πιπεριές και σάλτσα κρασιού..

Ενθουσιάζεται με τα κρυστάλλινα νερά και τις παραλίες της Παλλικής!

Μαγειρεύει αχνιστό λαβράκι Κεφαλονιάς με σταφύλια και σως μουστάρδας, κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα, στην παραλία του Αθέρα.

Σταματά στο όμορφο χωριό του Αγκώνα για να συναντήσει την φίλη της Αθηνά και να γευθεί την αληθινή Κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα από τα χεράκια της μαμάς..

Γεύεται τις περίφημες αμυγδαλένιες μάντολες..

Γοητεύεται από τις ομορφιές του Αργοστολίου και το ταμπεραμέντο των ανθρώπων..

Τέλος, επιστρέφει στην Αθήνα με επτανησιακό αέρα και μας προτείνει: ζεστή πατατοσαλάτα με μήλα, χοιρινό γύρο με σκορδοπίπερο στο φούρνο και κρέμα με καραμελωμένα σταφύλια & μάντολες!

«Ένα τραπέζι Κεφαλονιά…Ένα τραπέζι Ελλάδα!»

Το παραπάνω ντοκυμαντέρ γυρίστηκε στην Κεφαλονιά με την στήριξη και τη βοήθεια της ΚΕΔΗΚΕ και σας προτείνουμε να το παρακολουθήσετε.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ

Άγγελος Κωνσταντάκης

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 28.11.2015