Συνεργασία ΠΙΝ & δικαιούχων Εργατικών Κατοικιών Αγ. Ιωάννη Κέρκυρας για την αποπεράτωση

Οι εκπρόσωποι των δικαιούχων ζήτησαν από τον Περιφερειάρχη τη συνδρομή και παρέμβασή του, προκειμένου να επισπευθεί η έκδοση της απόφασης του Υπουργείου Εργασίας για την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου και τη σύνδεση με τον οικισμό, καθώς και την οριστική αποπεράτωση του οικισμού συνολικά.

«Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και παρότι η ΠΙΝ και οι υπηρεσίες της δεν εμπλέκονται θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να ξεμπλοκάρουν οι διαδικασίες και να εξελιχθεί το έργο, ώστε οι 176 οικογένειες να αποκτήσουν το σπίτι τους. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλη καθυστέρηση» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων.

Ο κ. Γαλιατσάτος ενημέρωσε τους δικαιούχους ότι θα ζητήσει συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας καθώς και με τους υπεύθυνους των Τεχνικών Υπηρεσιών του ΟΑΕΔ. Όταν καθοριστεί η συνάντηση αυτή, σε συνεργασία και με το Δήμαρχο Κέρκυρας Κ. Νικολούζο και με τους δικαιούχους των Εργατικών Κατοικιών θα προσκομίσουν όλα τα στοιχεία στους αρμόδιους προκειμένου να υπάρξει δεσμευτική απάντηση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών για την οριστική επίλυση του ζητήματος.

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 23.10.2015