//

«Σημαντικές επαφές του Δημάρχου Αργοστολίου στο περιθώριο του Δεκαπενταύγουστου»

Δύο σημαντικές συναντήσεις έλαβαν χώρα στο Δημαρχείο του Αργοστολίου την παραμονή της εορτής για την Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου. Κατά την πρώτη συνάντηση, ο Δήμαρχος Αργοστολίου, κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, είχε την τιμή και τη χαρά να υποδεχθεί τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, υπέρτιμο και έξαρχο Ευρώπης, κ.κ. Ευγένιο ο οποίος εξελέγη υπό της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου την 11η Ιανουαρίου του 2022. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με ανταλλαγή απόψεων σε ζητήματα της Ορθοδοξίας και με εκατέρωθεν ενημερώσεις σχετικά με τις τοπικές παραδόσεις της Κεφαλονιάς και της Κρήτης.

Στη δεύτερη συνάντηση ο κ. Δήμαρχος καλωσόρισε τον συμπατριώτη μας, κ. Αλεξανδράτο Χαράλαμπο, ο οποίος είναι εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής και Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Λειτουργίας ΚΤΕΟ. Ο κ. Αλεξανδράτος είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός που ασχολείται πολλά χρόνια με τα κοινά στην Αττική αλλά πάντα παρακολουθεί και διατηρεί μεγάλο ενδιαφέρον για τα πράγματα του τόπου του. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο συζητήθηκαν οι τοπικές αλλά και οι εθνικές εξελίξεις καθώς και τα μεγάλα βήματα που γίνονται για τον εκσυγχρονισμό και τη λειτουργικότητα του Δήμου Αργοστολίου.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου επιδιώκει και πραγματοποιεί ουσιαστικές επαφές και συναντήσεις με όλους τους θεσμικούς φορείς που μπορούν να προσφέρουν στον τόπο μας και να προάγουν το κοινό καλό του Δήμου Αργοστολίου.

Από το Γραφείο Δημάρχου Αργοστολίου

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 19/8/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA