/

Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθησαν πέντε άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στην Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν, από βραδινές ώρες χθες (12.08.2024) έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (13.08.2024), κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας και Ζακύνθου, πέντε άτομα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες (12.08.2024), το βράδυ, εντοπίστηκαν σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και συνελήφθησαν, -2- 21χρονοι ημεδαποί, καθώς, στην κατοχή τους και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του ενός εξ αυτών, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, -50,87- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας, κατασχέθηκε μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ως μέσο για την μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Σε μία ακόμα περίπτωση, στον Κάβο Νότιας Κέρκυρας, συνελήφθη ομοίως από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ημεδαπός για κατοχή μικροποσότητας της ίδιας ως άνω ναρκωτικής ουσίας.

Τέλος, στην πόλη της Ζακύνθου και στο Λαγανά, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), -2- άτομα (ημεδαπός και αλλοδαπός), για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι για την προστασία των πολιτών από την ηχορύπανση στη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν -3- άτομα

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι, που πραγματοποιούνται από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου, για τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την εφαρμογή της νομοθεσίας που αφορά τη λειτουργία των καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των ελέγχων, το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν -3- άτομα, τα οποία λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στις περιοχές Λαγανά και Αργάσι, αναπαράγοντας μουσική που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 13/8/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA