/

Συγχαρητήρια προς τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων

Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Αργοστολίου προς τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, στους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες των Πανελληνίων εξετάσεων του Δήμου μας. Οι κόποι τους, η αφοσίωσή τους και η επιμονή τους, τους έφεραν στο τέλος μιας σημαντικής πορείας, ανοίγοντάς τους τον δρόμο για ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή τους.

Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους, που στάθηκαν ακούραστα δίπλα τους και που σήμερα μοιράζονται τη χαρά τους.

Για τους μαθητές που τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που προσδοκούσανε, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι ευκαιρίες στη ζωή τους, είναι πολλές, δεν σταματούν εδώ και θα το αντιληφθούν στο μέλλον.

Εύχομαι σε όλες και όλους καλές σπουδές και καλή συνέχεια στη ζωή τους!

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Δήμαρχος Αργοστολίου

***************************

Συγχαρητήριο μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων προς τις/τους επιτυχούσες/όντες των Πανελλαδικών εξετάσεων 2024

Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στους μαθητές που κατάφεραν να ανταποκριθούν με επιτυχία στη  δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Η προσπάθειά τους  αξιέπαινη, επικεντρώθηκαν στο σκοπό τους και τελικά ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους.

Εύχομαι σε όλους και όλες οι επιλογές τους να τους δικαιώσουν και η ζωή τους να συνοδεύεται πάντα από επιτυχίες.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στις συναδέλφισσες και στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, οι οποίες/οι εργάστηκαν συστηματικά, δείχνοντας προσήλωση στον στόχο τους, στηρίζοντας τους μαθητές/τριες ψυχικά και ηθικά, βοηθώντας τους κατ’ αυτό τον τρόπο να προετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις αυτών των δύσκολων εξετάσεων.

Συγχαρητήρια, τέλος, και στους γονείς που στήριξαν τα παιδιά τους και τους έδωσαν κουράγιο να πιστέψουν στις δυνάμεις τους.

Θα ήθελα, επίσης, να τονίσω ότι σε αυτή τη δοκιμασία δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Για όσους/ όσες τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που προσδοκούσαν, θα πρέπει να ξέρουν ότι οι ευκαιρίες της ζωής δεν σταματούν εδώ. Τα όνειρα και οι στόχοι μπορούν πάντα να πραγματοποιηθούν όταν η θέληση είναι μεγάλη. Το μέλλον δεν καθορίζεται από μια στιγμή!

Καλή αρχή  στις επιτυχούσες και  στους επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, σε αυτό το νέο και σημαντικό κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή τους.

Καλή επιτυχία στη φοιτητική σας πορεία!

Πέτρος Δ. Αγγελόπουλος

Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 26/7/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA