/

Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθη ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων και κατοχή ακατέργαστης κάνναβης στην Κέρκυρα

Κατασχέθηκαν -5- δενδρύλλια και -42- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (26.07.2024), το πρωί, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, 62χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια δενδρυλλίων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ο 62χρονος εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και περιμετρικά αυτής, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -42- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και -5- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -2- μέτρα.

Προανάκριση για την υπόθεση, διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθησαν πέντε άτομα για ηχορύπανση από καταστήματα, στη Ζάκυνθο και τη Λευκάδα

Συνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (26.07.2024), από Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ζακύνθου και Λευκάδας, πέντε άτομα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και  την εφαρμογή της νομοθεσίας που αφορά τη λειτουργία των καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, συνελήφθησαν τρία άτομα στο Λαγανά Ζακύνθου και δύο στη Λευκάδα,  τα οποία λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αναπαράγοντας μουσική που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο ήχου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθη αλλοδαπός, μετά από επεισόδιο στο Λαγανά Ζακύνθου

Συνελήφθη, σήμερα (26.07.2024) τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), 19χρονος αλλοδαπός, για τα αδικήματα της επικίνδυνης και απλής σωματικής βλάβης, καθώς και της βίας κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή του Λαγανά, εντόπισαν τον δράστη, ο οποίος λίγο νωρίτερα με τη χρήση σωματικής βίας τραυμάτισε έναν συνομήλικό του κατά τη διάρκεια επεισοδίου, εξωτερικά καταστήματος στην παραπάνω περιοχή.

Ο 19χρονος στη θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή και μετά από πεζή καταδίωξη ακινητοποιήθηκε, ενώ κατά τη δέσμευση του τραυμάτισε ελαφρά έναν αστυνομικό.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου, ενώ η έρευνα για τυχόν συμμετοχή και άλλων ατόμων στο επεισόδιο συνεχίζεται. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 26/7/2024 #ODUSSEIA #ODYSSEIA